OFERTA EXPIRATA

Pret
175000
ID
CACJ209259
Suprafata
120 mp (200 mp)
Nr.Camere
4
Tip Tranzactie
Vanzare
Localitate
Cluj Napoca
Cartier
Iris
Bai
2
Ferestre
Termopan
An constructie
2000-2008
Sursa incalzire
Centrala proprie
Front stradal
10m

Descriere

Edil va pune la dispozitie casa cu 4 camere, moderna si finisata de vanzare in Cluj-Napoca. Casa de vanzare este compusa din 4 camere, 2 bai si bucatarie, fiind dispusa pe P+M astfel: la parter: Living, Dormitor, Bucatarie, Baie si un Antreu ce poate fi folosit ca un mic birou; iar la etaj: 2 dormitoare, hol cu finctie de living si baie. Aceasta este situata in Cluj-Napoca cartier Iris in zona Strazii Iris, pe o straduta linistita cu spatiu verde, cu acces usor spre centru si mijloacele de transport in comun. Casa este din caramida, are fundatia din beton, acoperis din tigla metalica lindab, fiind o constructie noua din 2002. Casa este izolata exterior si este dotata cu centrala proprie avand finisaje moderne. Casa este in stare buna si are bucatarie mobilata si utilata. Casa dispune de gradina amenajata cu plante decorative si barbecue, aceasta datorita pozitionarii bune a casei este suficient de spatioasa. Te asteptam la sediul agentiei noaste pe Iuliu Maniu nr.17 pentru o colaborare eficienta si servicii de calitate.

Tel: 0264-590677, 0721-290522; Email: office@edil.ro; Sediu: Cluj-Napoca str. Iuliu Maniu nr. 17 intre orele 9-18

Parere Agent

O casa cocheta, ce dispune de 3 dormitoare, unul fiind la parter, intr-o zona linistita cu verdeata foarte usor accesibila spre centrul orasului. Casa are de asemenea si o gradina amenajata, cu plante decorative, pomi fructiferi si barbeque.
  • Aer conditionat
  • Balcon
  • Cablu TV
  • Frigider
  • Internet
  • Masina de spalat
  • Aragaz
  • Garaj

Calculator Taxe (2017)

Calculatorul de taxe notariale calculeaza onorariul perceput pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare a unui bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren) si toate celelalte costuri implicate, respectiv:taxa de intabulare OCPI, impozitul datorat Statului la vanzare, dar si onorariul autentificarii contractului de ipoteca, pentru imobilele dobandite prin credit.

Title Price/Option
Curs valutar BNR actual 1 = 4.5881RON
RON
De cat timp detine vanzatorul imobilul
Modalitate dobandire imobil

Taxe de platit de cumparatorul imobilului

Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare RON cu TVA inclus
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit RON cu TVA inclus
Taxa ANCPI-OCPI pentru intabulare RON

Taxe de platit de vanzatorul imobilului

Impozit catre Stat RON
Informatii


Formular Contact

Contact Captcha


Sunt de acord sa ma abonez la newsletter-ul Edil Imobiliare