OFERTA EXPIRATA

Pret
680000
ID
CACJ223485
Suprafata
533 mp (965 mp)
Nr.Camere
10
Tip Tranzactie
Vanzare
Localitate
Cluj Napoca
Cartier
Faget
Bai
7
Parcare
4
Ferestre
Termopan
An constructie
2008-2011
Sursa incalzire
Centrala proprie
Front stradal
42m
Nr.fronturi
1

Descriere

Oferta de vanzare casa in localitatea Cluj-Napoca. Casa de vanzare are 10 camere, suprafata acesteia este de 533 mp si teren cu suprafata de 965mp. Casa de vanzare este compusa din 10 camere, 7 bai si 4 bucatarii. Aceasta este dispusa pe nivele astfel: subsol: 2 Garaje , 3 Boxe , 1 Camera tehnica ; parter: 3 livinguri , 2 dormitoare , 3 bai , 3 bucatarii, si o terasa de 115mp; etaj 1: 6 camere , 4 bai , 2 bucatarii , 4 balcoane si mansarda: open spce (77 mp ) , spatii de depozitare . Aceasta este situata in Cluj-Napoca cartier Faget in zona Pensiunea Serena. Casa este din caramida, are fundatia din ciment, acoperis din tigla clasica , geamuri Tripan(3 foi de sticla) si a fost construita 2010. Casa este izolata exterior si este dotata cu centrala proprie(pe lemne) si este parital finisata cu faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat si parchet laminat. Casa este in stare buna si este nemobilata. Casa dispune de 4 locuri de parcare, acces auto in curte, gradina, debara, boxa, pivnita si fosa septica. Casa este intr-o zona linistita si in zona cu spatiu verde. Suna acum si vei cunoaste mai multe detalii despre oferta.

Tel: 0264-590677, 0721-290522; Email: office@edil.ro; Sediu: Cluj-Napoca str. Iuliu Maniu nr. 17 intre orele 9-18

Parere Agent

Situata pe o strada cu acces limitat aceasta casa ofera intimitate si liniste , iar compartimentarea aerisita aduce un plus de valoare .
  • Aer conditionat
  • Balcon
  • Cablu TV
  • Frigider
  • Internet
  • Masina de spalat
  • Aragaz
  • Garaj

Calculator Taxe (2017)

Calculatorul de taxe notariale calculeaza onorariul perceput pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare a unui bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren) si toate celelalte costuri implicate, respectiv:taxa de intabulare OCPI, impozitul datorat Statului la vanzare, dar si onorariul autentificarii contractului de ipoteca, pentru imobilele dobandite prin credit.

Title Price/Option
Curs valutar BNR actual 1 = 4.5883RON
RON
De cat timp detine vanzatorul imobilul
Modalitate dobandire imobil

Taxe de platit de cumparatorul imobilului

Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare RON cu TVA inclus
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit RON cu TVA inclus
Taxa ANCPI-OCPI pentru intabulare RON

Taxe de platit de vanzatorul imobilului

Impozit catre Stat RON
Informatii


Formular Contact

Contact Captcha


Sunt de acord sa ma abonez la newsletter-ul Edil Imobiliare