OFERTA EXPIRATA

Pret
44700
ID
BICJ214629
Suprafata
46 mp
Tip Tranzactie
Vanzare
Localitate
Cluj Napoca
Cartier
Central
Bai
1
Ferestre
Lemn
Sursa incalzire
Centrala proprie

Descriere

Edil imobiliare va ofera spre vanzare un birou cu 2 incaperi in Cluj-Napoca. Suprafata biroului este de 46mp uitili. Biroul de vanzare este alcatuit din 2 incaperi de birouri, officiu si grup sanitar. Aceasta este situata in Cluj-Napoca cartier Central, strada Horea, in zona Facultatea de Filologie. Biroul este dotat cu centrala proprie, faianta clasica, gresie clasica si ferestre din sticla si lemn. Biroul este in stare buna si se vinde nemobilat. Biroul este intr-o zona linistita, aproape de mijloacele de transport in comun si in apropierea campusului universitar. Suna la numerele de telefon de mai jos si informatiile pe care le vei gasi te vor scuti de mai multe drumuri si de batai de cap. Edil imobiliare va ofera spre vanzare un birou cu 2 incaperi in Cluj-Napoca. Suprafata biroului este de 46mp uitili. Biroul de vanzare este alcatuit din 2 incaperi de birouri, officiu si grup sanitar. Aceasta este situata in Cluj-Napoca cartier Central, strada Horea, in zona Facultatea de Filologie. Biroul este dotat cu centrala proprie, faianta clasica, gresie clasica si ferestre din sticla si lemn. Biroul este in stare buna si se vinde nemobilat. Biroul este intr-o zona linistita, aproape de mijloacele de transport in comun si in apropierea campusului universitar. Suna la numerele de telefon de mai jos si informatiile pe care le vei gasi te vor scuti de mai multe drumuri si de batai de cap.

Tel: 0264-590677, 0721-290522; Email: office@edil.ro; Sediu: Cluj-Napoca str. Iuliu Maniu nr. 17 intre orele 9-18

Parere Agent

Spatiu se preteaza foarte bine pentru cabinete medicale, spatii de birouri. Cu toate ca este situat la demisol, spatiul dispune de multa luminozitate.
  • Aer conditionat
  • Balcon
  • Cablu TV
  • Frigider
  • Internet
  • Masina de spalat
  • Aragaz
  • Garaj

Calculator Taxe (2017)

Calculatorul de taxe notariale calculeaza onorariul perceput pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare a unui bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren) si toate celelalte costuri implicate, respectiv:taxa de intabulare OCPI, impozitul datorat Statului la vanzare, dar si onorariul autentificarii contractului de ipoteca, pentru imobilele dobandite prin credit.

Title Price/Option
Curs valutar BNR actual 1 = 4.5883RON
RON
De cat timp detine vanzatorul imobilul
Modalitate dobandire imobil

Taxe de platit de cumparatorul imobilului

Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare RON cu TVA inclus
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit RON cu TVA inclus
Taxa ANCPI-OCPI pentru intabulare RON

Taxe de platit de vanzatorul imobilului

Impozit catre Stat RON
Informatii


Formular Contact

Contact Captcha


Sunt de acord sa ma abonez la newsletter-ul Edil Imobiliare