OFERTA EXPIRATA

Pret
850000
ID
BICJ223322
Suprafata
701 mp
Nr.Camere
10
Tip Tranzactie
Vanzare
Localitate
Cluj Napoca
Cartier
Zorilor
Bai
6
Etaj
parter/4
Parcare
2
Ferestre
Sticla si lemn
Sursa incalzire
Centrala proprie

Descriere

Biroul de vanzare cu 10 incaperi din Cluj-Napoca, are suprafata de 701 mp, . Biroul de vanzare este alcatuit din 10 incaperi si 6 grupuri sanitare. Aceasta este dispusa pe nivele astfel: demisol: garaj, spalatorie, sala de forta, sauna, camera centralei, depozit, doua coridoare; parter: living, camera, baie, bucatarie, camara debara, sas, hol, 2 bai, semineu, casa scarii, 2 terase; etaj 1: living, 2 camere, semineu, 2 bai, bucatarie, camara, debara, hol, casa scarii, 2 terase si mansarda: 4 incaperi, 2 bai. Aceasta este situata in Cluj-Napoca cartier Zorilor in zona Republicii. Biroul este dotat cu centrala proprie, faianta moderna, gresie moderna, parchet masiv si ferestre din sticla si lemn. Biroul este in stare buna si este nemobilat. Biroul dispune de 2 locuri de parcare, 2 garaje, gradina, debara, boxa, telefon, pivnita, fosa septica, curent trifazic si spatiu depozitare. Biroul este intr-o zona linistita, aproape de mijloacele de transport in comun, in zona cu spatiu verde si in apropierea campusului universitar. Pentru un moment de relaxare aveti la dispozitie sauna si piscina. Daca vreti sa gasiti cele mai bune oferte nu ezitati sa ne cautati la numerele de mai jos sau la sediul nostru din Iuliu Maniu nr 17.

Tel: 0264-590677, 0721-290522; Email: office@edil.ro; Sediu: Cluj-Napoca str. Iuliu Maniu nr. 17 intre orele 9-18

Parere Agent

Casa interesanta, foarte spatioasa, luminoasa, putand fi folosita pentru locuinta unei familii numeroase, dar si ca spatiu comercial, birouri, pensiune. Fiind situata intr-o zona de case de vis, ofera acces facil catre orice destinatie din Cluj-Napoca.
  • Aer conditionat
  • Balcon
  • Cablu TV
  • Frigider
  • Internet
  • Masina de spalat
  • Aragaz
  • Garaj

Calculator Taxe (2017)

Calculatorul de taxe notariale calculeaza onorariul perceput pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare a unui bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren) si toate celelalte costuri implicate, respectiv:taxa de intabulare OCPI, impozitul datorat Statului la vanzare, dar si onorariul autentificarii contractului de ipoteca, pentru imobilele dobandite prin credit.

Title Price/Option
Curs valutar BNR actual 1 = 4.5816RON
RON
De cat timp detine vanzatorul imobilul
Modalitate dobandire imobil

Taxe de platit de cumparatorul imobilului

Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare RON cu TVA inclus
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit RON cu TVA inclus
Taxa ANCPI-OCPI pentru intabulare RON

Taxe de platit de vanzatorul imobilului

Impozit catre Stat RON
Informatii


Formular Contact

Contact Captcha


Sunt de acord sa ma abonez la newsletter-ul Edil Imobiliare