OFERTA EXPIRATA

Pret
800000
ID
BICJ218864
Suprafata
650 mp
Nr.Camere
10
Tip Tranzactie
Vanzare
Localitate
Cluj Napoca
Cartier
Central
Bai
6
Etaj
parter/2
Parcare
9
Ferestre
Termopan

Descriere

Acest imobil se diferentiaza in mod evident fata de celelalte imobile pe care le-am vazut in ultima perioada. Edil imobiliare va ofera spre vanzare un birou cu 10 incaperi in Cluj-Napoca. Suprafata biroului este de 650mp si teren cu suprafata de 310mp . Biroul de vanzare este alcatuit din 10 incaperi si 6 grupuri sanitare. Aceasta este dispusa pe nivele astfel: subsol: 120,52 mp; parter: 233,65 mp; etaj 1: 198,64 mp si etaj 2: 198,64 mp. Aceasta este situata in Cluj-Napoca cartier Central in zona . Biroul este dotat cu faianta moderna, gresie moderna si termopane. Biroul dispune de 9 locuri de parcare si spatiu depozitare. Biroul este aproape de mijloacele de transport in comun. Pentru siguranta si confortul dumneavoastra aveti la dispozitie sistem de alarma, video-interfon si sala conferinta. Biroul dispune de servicii de supraveghere video. Suna la numerele de telefon de mai jos si informatiile pe care le vei gasi te vor scuti de mai multe drumuri si de batai de cap.

Tel: 0264-590677, 0721-290522; Email: office@edil.ro; Sediu: Cluj-Napoca str. Iuliu Maniu nr. 17 intre orele 9-18

Parere Agent

Arhitectura prevede suprafete vitrate generoase, spatiile interioare putand fi modulate si configurate dupa nevoile si standardele cumparatorului. Imobilul este un punct de referinta pe piata imobilelor de acest gen din Cluj Napoca.Exista posibilitatea extinderii cladirii cu inca aproximativ 200 mp, ajungand astfel la o suprafata de 850 mp;
  • Aer conditionat
  • Balcon
  • Cablu TV
  • Frigider
  • Internet
  • Masina de spalat
  • Aragaz
  • Garaj

Calculator Taxe (2017)

Calculatorul de taxe notariale calculeaza onorariul perceput pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare a unui bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren) si toate celelalte costuri implicate, respectiv:taxa de intabulare OCPI, impozitul datorat Statului la vanzare, dar si onorariul autentificarii contractului de ipoteca, pentru imobilele dobandite prin credit.

Title Price/Option
Curs valutar BNR actual 1 = 4.5867RON
RON
De cat timp detine vanzatorul imobilul
Modalitate dobandire imobil

Taxe de platit de cumparatorul imobilului

Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare RON cu TVA inclus
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit RON cu TVA inclus
Taxa ANCPI-OCPI pentru intabulare RON

Taxe de platit de vanzatorul imobilului

Impozit catre Stat RON
Informatii


Formular Contact

Contact Captcha


Sunt de acord sa ma abonez la newsletter-ul Edil Imobiliare