OFERTA EXPIRATA

Pret
145000
ID
APCJ190118
Suprafata
125 mp
Nr.Camere
4
Tip Tranzactie
Vanzare
Localitate
Cluj Napoca
Cartier
Central
Confort
Sporit
Compartimentare
Decomandat
Bai
1
Etaj
2/2
Ferestre
Termopan cu profil de PVC
An constructie
Inainte de 1990
Sursa incalzire
Centrala proprie

Descriere

Nu ratati ocazia de a viziona aceasta oferta exceptionala! Cu siguranta aceasta oferta face parte din acel mic procent de top al ofertelor imobiliare pe care o puteti gasi in acest moment pe piata imobiliara. EDIL va ofera spre vanzare un apartament cu 4 camere in Cluj-Napoca. Apartamentul are suprafata de 125 mp. Apartamentul de vanzare este decomandat alcatuit din 4 camere, baie si bucatarie. Acesta este situat la etajul 2 intr-un imobil cu 2 etaje in Cluj-Napoca cartier Central in zona Astoria. Apartamentul este confort sporit, acesta este dotat cu centrala proprie, faianta moderna, gresie moderna, parchet masiv si termopane. Imobilul este renovat si se vinde nemobilat. Apartamentul dispune de debara si boxa. Pentru siguranta si confortul dumneavoastra aveti la dispozitie sistem de alarma si interfon. Suna la numerele de telefon de mai jos si informatiile pe care le vei gasi te vor scuti de mai multe drumuri si de batai de cap.

Tel: 0264-590677, 0721-290522; Email: office@edil.ro; Sediu: Cluj-Napoca str. Iuliu Maniu nr. 17 intre orele 9-18

Parere Agent

Dincolo de aspectele tehnice alegerea locuinte depinde si de starea de bine pe care o confera imobilul asa cum e cazul acestui apartament. Casa este o forma de reprezentare spre lume prin valorile ei, mai mult sau mai putin vizibile iar starea de comfort intiparita in parca fiecare cotlon si incapere O casa poate fi vesela sau sobra, deschisa sau misterioasa, poate fi modesta sau pompoasa poate fi discreta sau extrovertita sau toate la un loc cum e cazul de fata,iar la momentul constructiei a fost o forma de a imbratisa modernitatea si valorile ei. A cedat din identitatea ei proprietarilor si vice-versa. Pe de alta parte este un exemplu didactic de arhitectura interbelica romaneasca care este undeva intre arhitectura traditionala - prin structura de zidarie, soclul, compartimentarea interioara, organizarea spatiilor si arhitectura modernista prin secventa de spatii de la strada, volumetria alba, golurile care fac registre orizontale pronuntate, introducerea elementelor de beton, acoperisul terasa. Alegti un astfel de apartament pentru a locui intr-o casa
  • Aer conditionat
  • Balcon
  • Cablu TV
  • Frigider
  • Internet
  • Masina de spalat
  • Aragaz
  • Garaj

Calculator Taxe (2017)

Calculatorul de taxe notariale calculeaza onorariul perceput pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare a unui bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren) si toate celelalte costuri implicate, respectiv:taxa de intabulare OCPI, impozitul datorat Statului la vanzare, dar si onorariul autentificarii contractului de ipoteca, pentru imobilele dobandite prin credit.

Title Price/Option
Curs valutar BNR actual 1 = 4.5816RON
RON
De cat timp detine vanzatorul imobilul
Modalitate dobandire imobil

Taxe de platit de cumparatorul imobilului

Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare RON cu TVA inclus
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit RON cu TVA inclus
Taxa ANCPI-OCPI pentru intabulare RON

Taxe de platit de vanzatorul imobilului

Impozit catre Stat RON
Informatii


Formular Contact

Contact Captcha


Sunt de acord sa ma abonez la newsletter-ul Edil Imobiliare