OFERTA EXPIRATA

Pret
131000
ID
APCJ211749
Suprafata
110 mp
Nr.Camere
4
Tip Tranzactie
Vanzare
Localitate
Cluj Napoca
Cartier
Andrei Muresanu
Confort
Sporit
Compartimentare
Decomandat
Bai
2
Balcon
1
Etaj
3/3
Tip Mobilier
Mobilat si utilat modern
Ferestre
Termopan
An constructie
2008
Sursa incalzire
Centrala proprie

Descriere

Cu siguranta aceasta oferta face parte din acel mic procent de top al ofertelor imobiliare pe care o puteti gasi in acest moment pe piata imobiliara. EDIL imobiliare va ofera un apartament de vanzare in localitatea Cluj-Napoca cu 4 camere. Apartamentul este ultrafinisat, avand suprafata de 110 mp utili si 50 mp terasa. Apartamentul de vanzare este alcatuit dintr-un living spatios impreuna cu bucataria, 3 dormitoare decomandate, 2 bai, un dressing incapator, precum si o superba terasa de 50 mp, care ofera o panorama deosebita. Acesta este situat la etajul 3 intr-un imobil nou cu 3 etaje in Cluj-Napoca cartier Andrei Muresanu in zona Sigma. Apartamentul este confort sporit, acesta este dotat cu centrala proprie, faianta moderna, gresie moderna, parchet din stejar masiv si termopane, fiind totodata foarte bine izolat. Imobilul este de lux si optional se poate vinde mobilat si utilat modern. Impreuna cu apartamentul se vinde si garajul subteran. Daca va place acest apartament sau pentru alte apartamente nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru din Iuliu Maniu nr 17.

Tel: 0264-590677, 0721-290522; Email: office@edil.ro; Sediu: Cluj-Napoca str. Iuliu Maniu nr. 17 intre orele 9-18

Parere Agent

Recomand acest apartament in special pentru calitatea finisajelor alese, pentru suprafata generoasa si luminozitatea sa, apartamentul fiind orientat Sud, fiind situat intr-o zona linistita, avand o panorama superba, iar posibilitatea ridicarii unei constructii care sa obtureze privelistea, este exclusa.
  • Aer conditionat
  • Balcon
  • Cablu TV
  • Frigider
  • Internet
  • Masina de spalat
  • Aragaz
  • Garaj

Calculator Taxe (2017)

Calculatorul de taxe notariale calculeaza onorariul perceput pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare a unui bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren) si toate celelalte costuri implicate, respectiv:taxa de intabulare OCPI, impozitul datorat Statului la vanzare, dar si onorariul autentificarii contractului de ipoteca, pentru imobilele dobandite prin credit.

Title Price/Option
Curs valutar BNR actual 1 = 4.5881RON
RON
De cat timp detine vanzatorul imobilul
Modalitate dobandire imobil

Taxe de platit de cumparatorul imobilului

Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare RON cu TVA inclus
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit RON cu TVA inclus
Taxa ANCPI-OCPI pentru intabulare RON

Taxe de platit de vanzatorul imobilului

Impozit catre Stat RON
Informatii


Formular Contact

Contact Captcha


Sunt de acord sa ma abonez la newsletter-ul Edil Imobiliare