OFERTA EXPIRATA

Pret
81500
ID
APCJ218026
Suprafata
77 mp
Nr.Camere
3
Tip Tranzactie
Vanzare
Localitate
Cluj Napoca
Cartier
Manastur
Confort
Sporit
Compartimentare
Decomandat
Bai
2
Balcon
3
Etaj
1/2
Ferestre
Termopan
An constructie
2015
Sursa incalzire
Centrala proprie

Descriere

Consider ca aceasta oferta este menita sa fie vizionata indiferent daca se regaseste sau nu in bugetul dumneavoastra. Avem placerea de a va oferi spre vanzare un apartament cu 3 camere in localitatea Cluj-Napoca. Apartamentul de vanzare este decomandat alcatuit din 3 camere, 2 bai, bucatarie si 3 balcoane. Acesta este situat la etajul 1 intr-un imobil nou cu 2 etaje in Cluj-Napoca cartier Manastur in zona Campului. Apartamentul este confort sporit cu o suprafata utila de 77 mp si 3 balcoane cu o suprafata de 20 mp, acesta este dotat cu centrala proprie si tripane (3 foi de sticla) care ofera o izolare termica si fonica mult superioara termopanelor . Apartamentul dispune de loc de parcare acoperit . Proiectul este realizat cu materiale superioare pe toate planurile, peste media care de obicei constructorii o investesc. Mentionam caramida Porotherm, termoizolatie 10cm, instalatii de calitate superioara, geamuri cu 3 sticle, piatra decorativa, fonoizolatie intre etaje. Se predau la semifinisat, cu usa metalica, centrala individuala si calorifere, sape, glet si instalatii pe pozitii. Scara, parcarea si amenajarile exterioare vor fi finalizate. Pentru mai multe informatii sau pentru alte oferte ale agentiei, nu ezitati sa ne contactati la numerele de mai jos sau la sediul nostru pe Iuliu Maniu nr. 17.

Tel: 0264-590677, 0721-290522; Email: office@edil.ro; Sediu: Cluj-Napoca str. Iuliu Maniu nr. 17 intre orele 9-18

Parere Agent

Proiectul este realizat cu materiale superioare pe toate planurile .O vila moderna cu 6 apartamente , locatie excelenta aproape de mijloacele de transport , strada asfaltata .
  • Aer conditionat
  • Balcon
  • Cablu TV
  • Frigider
  • Internet
  • Masina de spalat
  • Aragaz
  • Garaj

Calculator Taxe (2017)

Calculatorul de taxe notariale calculeaza onorariul perceput pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare a unui bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren) si toate celelalte costuri implicate, respectiv:taxa de intabulare OCPI, impozitul datorat Statului la vanzare, dar si onorariul autentificarii contractului de ipoteca, pentru imobilele dobandite prin credit.

Title Price/Option
Curs valutar BNR actual 1 = 4.5883RON
RON
De cat timp detine vanzatorul imobilul
Modalitate dobandire imobil

Taxe de platit de cumparatorul imobilului

Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare RON cu TVA inclus
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit RON cu TVA inclus
Taxa ANCPI-OCPI pentru intabulare RON

Taxe de platit de vanzatorul imobilului

Impozit catre Stat RON
Informatii


Formular Contact

Contact Captcha


Sunt de acord sa ma abonez la newsletter-ul Edil Imobiliare