Teren de vânzare, TECJ211536Vânzare in Baciu

Baciu, Baciu
18000 EURO
Oferta nu mai este valabilă

Oferta nu mai este valabilă

  • IDTECJ211536
  • Suprafață utilă700 mp

Descriere

Am placerea sa va prezint un teren in apropiere de Cluj-Napoca, in Baciu. Parcelele pot sa aiba suprafete intre 500 si 4300mp, parcelele fiind facute in functie de nevoia clientului. Terenul are o latime de 20m, astfel o parcela de 700mp are frontul de 35m. In apropiere exista mai multe proiecte de blocuri in desfasurare. Toate utilitatile se afla la 100m de parcela, existand mai multe posibilitati cai de acces. Pozitia este foarte placuta, terenul find plan, cu o forma regulata, oferind si panorama foarte frumoasa asupra zonei. Acesta este situat in zona de constructii noi Viilor. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati. Sunati-ne pentru a viziona aceasta oferta.
Stiati ca..
prima atestare documentara a orasului a fost facuta in 1167 sub numele de Castrum Clus? Caustrum provine din latina si era folosit de romani pentru a defini taberele militare iar Clus inseamna fie "inchis" (in latina) fie "trecatoare intre munti" (germana ? klaus) sau "baraj" (germana ? clusa).

Arată mai multe

Detalii

  • Etaj : parter
  • Suprafața teren : 700 mp

Părerea agentului

Cu un amplasament si o forma buna, terenul este bun pentru o investite, fiind pretabil atat pentru locuinte cuplate cat si pentru blocuri mai mici. In functie de necesitati puteti sa va alegeti suprafata parcelei..

Radu Lucaciu 0757-889966
31.12.2015

Distribuie

       

Locație