Spațiu comercial de vânzare 3 incaperi, SCCJ223399Vânzare in Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, Central
55000 EURO
Oferta nu mai este valabilă

Oferta nu mai este valabilă

  • IDSCCJ223399
  • Suprafață utilă110 mp
  • Camere 3
  • Bai2

Descriere

Acesta oportunitate se diferentiaza in mod evident fata de celelalte pe care le-am vazut in ultima perioada. Va oferim spre vanzare o afacere la cheie cu 3 incaperi in localitatea Cluj-Napoca. Spatiu propus are suprafata de 110 mp si vitrina la strada cu latimea de 7mp. Este dotat cu centrala proprie, faianta moderna, marmura, gresie moderna, parchet laminat si termopane. Spatiul comercial dispune de curent trifazic si spatiu depozitare. Ca si vecinatati, este aproape de mijloacele de transport in comun si in apropierea campusului universitar. Pentru siguranta si confortul dumneavoastra aveti la dispozitie sistem de alarma cu senzori de miscare si supraveghere video cu infrarosu. Spatiul este renovat total, cu instalatii tehnice si elecrice schimbate, mobilat total cu mobila facuta la comanda in italia, si utilat complet atat barul cat si bucataria, pentru a se putea desfasura o activitate de alimentatie publica la cel mai inalt nivel. Nu pierde aceasta oferta, suna acum la numerele de telefon de mai jos pentru detalii sau pentru a-ti programa vizionarea. Suna la numerele de telefon de mai jos si informatiile pe care le vei gasi te vor scuti de mai multe drumuri si de batai de cap.
Stiati ca..
originile vitraliilor se pierd in istorie. Tehnica a fost derivata probabil din fabricatia bijuteriilor si mozaicurilor. Vitraliile, asa cum le cunoastem azi, se pare ca au aparut o data cu construirea bisericilor, cele mai vechi datand din secolul X.

Arată mai multe

Detalii

  • Etaj : parter / 2
  • Mobilat și utilat modern
  • Termopan
  • Centrală proprie

Caracteristici

  • Aer condiționat

Părerea agentului

Oportunitate foarte buna, fiind vorba de vanzarea unei afaceri la cheie, cu mobilier si decoratiuni comandate in Italia, iar bucataria si barul fiind dotate complet cu aparatura profesionala de ultima generatie. Firma are toate avizele, autorizatiile si platile pentru furnizori la zi. Ideal pentru cine doreste o afacere la cheie, fara batai de cap, timp pierdut si cheltuieli neprevazute. .

Carmen Miron 0721-290522
31.12.2015

Distribuie

       

Locație