Blog

Restez à jour avec les dernières nouvelles
Tu cum iti iluminezi locuinta?

Tu cum iti iluminezi locuinta?

Pe langa culoarea camerei tale, nimic nu confera un aspect mai dramatic al acesteia decat iluminatul, asa ca este foarte important ce metoda de iluminare folosim pentru casa noastra, atat atunci cand ne dorim o lumina normala, cat si atunci cand vrem sa oferim incaperii un aspect dramatic. Asa ca ai la indemana mai multe optiuni prin care sa iti luminezi camera asa cum vrei , dupa propriul gust.

Lumina difuza va ramane intotdeauna cea mai abordata cale de a-ti ilumina locuinta. Ii confera un cadru linistit, relaxant si romantic, pentru cei mai sensibili dintre noi. De exemplu, in bucatarie, mereu se abordeaza un singur mod de iluminare, becuri sau spoturi plasate intr-un singur punct, de unde vine lumina. Putini sunt oamenii care isi plaseaza lumini optionale in spatiul din bucatarie care sa dea un plus de aspect incaperii, pentru eleganta si rafinament. Spre deosebire de bucatarie, livingul este incaperea cea mai mare si, de preferat,luminoasa, pe care vrem s-o decoram asa cum ne place, iar daca vine vorba despre iluminarea din acest punct al casei, atunci poti folosi metode la indemana cum ar fi :

 

Candelabrele in stil clasic, care ofera nu doar o lumina dramatica a camerei, ci si un stil clasic in contrast cu unul modern al mobilierului. Candelabrele erau considerate cele mai bune surse de lumina si amenajare dintr-o incapere, asa ca una din solutiile de a-ti ilumina camra intr-un mod placut este candelabrul,cu un mare impact chiar si astazi.

Daca iti doresti ca lumina sa confere un aspect luxos si modern livingului tau, atunci alege un candelabru confectionat din sticla ,prin care lumina patrunde in mod elegant. Un alt mod dramatic de iluminare pentru casa ta este veioza.

Sunt veioze confectionate din panza, care redau camerei un aspect linistit,in care sa te poti relaxa oricand. Dar sunt,de asemenea si veioze cu lumina puternica,pe care le poti plasa in locurile de unde vrei sa provina lumina in camera ta.

Nici ledurile nu sunt mai prejos atunci cand vine vorba despre lumina din camera ta. Considerate surse moderne de iluminare care au inlocuit clasicul bec din mijlocul tavanului, ledurile ofera alegea de a iti mari sau miscora intensitatea luminii din spatiul unde stai, asa ca poti alege cu incredere aceasta sursa de lumina, pentru un aspect atat dramatic , cat si natural.

Related Posts

Top 5 plante rezistente la frig pentru casa ta

Top 5 plante rezistente la frig pentru casa ta

 Anotimpurile reci bat la ușă, dar asta nu înseamnă că nu putem aduce puțină lumină și culoare pe balconul garsonierei, al apartame…

Read More
Cum sa creezi iluzia unui tavan inalt

Cum sa creezi iluzia unui tavan inalt

Mulți oameni visează să aibă tavane înalte în orice încăpere. Dar, luați în considerare acest lucru: Camerele cu tavane …

Read More