Blog

Restez à jour avec les dernières nouvelles
Amenajeaza-ti locuinta in culorile martisorului

Amenajeaza-ti locuinta in culorile martisorului

Combinatia rosu-alb este recomandata pentru camere spatioase, asa cum este livingul, unde adauga eleganta si profunzime, dar sunt la fel de potrivite si pentru accente in bucatarie sau spatii de trecere.

Nuantele de alb si alb unt, intalnite cel mai frecvent in casele romanilor, pot fi inviorate cu accentele de rosu pentru un plus de optimism si o amenajare mai spectaculoasa. Combinatia rosu-alb este recomandata pentru camere spatioase, asa cum este livingul, unde adauga eleganta si profunzime, dar sunt la fel de potrivite si pentru accente in bucatarie sau spatii de trecere.

Pentru cei care iubesc motivele traditionale romanesti, combinatia dintre alb si rosu este una cat se poate de familiara.

In materie de design, nuantele alb si rosu sunt potrivite pentru decorarea livingului, holului si bucatariei. Rosul este o culoare dinamica, care confera un plus de stralucire unei incaperi moderne, mai ales atunci cand ii sunt asociate accesorii de efect, asa cum sunt corpurile de iluminat supradimensionate, din sticla mata alba sau chiar hartie, pernele decorative sau covoarele din blana ecologica – toate albe.

Rosu in bucatarie poate fi o solutie reusita pentru o amenajare cu mobila clasica, cu fronturi albe si blat masiv de stejar, mai ales daca decorul e completat de un caroiaj elegant, in alb-negru, pentru pardoseala.

Pentru o locuinta in stil retro, cu tavane inalte, pereti casetati cu elemente de stuc si usi masive de lemn, vopsite in alb, o tusa de rosu intens va asigura o nota de dramatism si va marca elegant intrarea. Culoarea rosie pe fond alb atrage instantaneu privirea, fiind uneori suficienta pentru a marca decorul, fara alte obiecte.Odata cu sosirea primaverii,putem sa fim indrazneti in amenajarea locuintei in tonul de martisor, care ne va da o stare primavaratica de buna-dispozitie si un sentiment de renastere , de intinerire

Related Posts

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Din seria cartierelor aflate în topul preferințelor studenților, dar nu numai, își face loc și cartierul Gruia. Noi am vorbit și desp…

Read More
Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Dacă te-ai hotărât să te muți la Cluj sau doar să îți schimbi locuința, noi îți spunem care sunt cele mai ”preferate&r…

Read More