Blog

Restez à jour avec les dernières nouvelles
AMENAJAREA LOCURILOR DE JOACĂ DE EXTERIOR ȘI INTERIOR PENTRU COPII

AMENAJAREA LOCURILOR DE JOACĂ DE EXTERIOR ȘI INTERIOR PENTRU COPII

Copiii sunt ființe fragile, care nu trăiesc doar în lumea reală, ci și într-un univers compus dintr-o mulțime de jocuri și activități distractive. Din acest motiv, părinții încearcă să-i înconjoare cu lucruri frumoase, care să le trezească plăcut imaginația și care să-i invite să petreacă timp de calitate, contribuind, astfel, la dezvoltarea lor psihică și fizică cât mai armonioasă. O mare parte a timpului, cei mici o petrec acasă, iar amenajarea spațiului interior și exterior al locuinței devine o prioritate pentru adulți.   Iata cateava idei pentru a organiza curtea, grădina sau livingul casei, în așa fel încât cei mici să se distreze.   -Idei interesante pentru a crea spații de joacă inedite pentru micuți Părinții trebuie să ia în serios amenajarea lor, în așa fel încât să le trezească interesul și dorința de a petrece mult timp aici{ {2}}    -Idei pentru amenajarea locului de joacă pentru copii din curte și grădină Cine vrea să amenajeze un loc de joacă pe cinste în grădină sau curte trebuie să se consulte cu propriii copii. Următoarea idee de decor ar putea să fie de real ajutor: într-un colț de grădină, pot instala cutia cu nisip, locul special unde copiii abia așteaptă să se distreze într-o după-amiază de vară călduroasă: dacă prichindelul a depășit vârsta de 4-5 ani, atunci ar putea construi o căsuță într-un copac rezistent; un loc de joacă pentru copii în exteriorul casei nu poate exista dacă nu este montat cel puțin un leagăn și un balansoar, simboluri ale copilăriei fericite; piscina și trambulina gonflabile sunt alte două elemente care vor face deliciul copiilor când ies în curte la joacă;un hamac va fi agățat de doi copaci sau de două țevi mai zdravene.  Idei pentru amenajarea locului de joacă din interiorul casei Când zilele sunt friguroase, plouă sau ninge, este mai greu pentru un copil să fie lăsat să se joace în locul special amenajat în curte. Din acest motiv, el are nevoie de un spațiu potrivit unor activități distractive și în interiorul locuinței, ce poate fi amenajat în camera sa ori într-un hol mai larg, în living, în garaj etc. În acest sens, părinții trebuie să țină cont de următoarele detalii: dimensiunea camerei; alegerea echipamentului de joacă potrivit; numărul de copii care se vor distra aici; investiția realizată; mocheta și piesele de mobilier necesare unui astfel de spațiu.    Părinții ar putea să fie mai creativi, chiar dacă nu pot investi sume uriașe pentru a pune în practică vreo idee măreață, urmărind și: construirea unui cort din carton; realizarea unui colț de lectură; montarea unui leagăn de interior; așezarea unor fotolii confortabile și a unor centre de activități interesante pentru cei mici.

Related Posts

Stocul de spaţii de birouri din principalele oraşe regionale a depăşit 1 milion mp

Stocul de spaţii de birouri din principalele oraşe regionale a depăşit 1 milion mp

Stocul de spaţii de birouri din principalele oraşe regionale a depăşit 1 milion mp 30% din volumul din Bucureşti. Iaşi a devenit al doilea cel …

Read More
Cum să pregătești casa pentru sărbătorile pascale

Cum să pregătești casa pentru sărbătorile pascale

Sărbătoarea Paștelui este un moment special în calendarul creștin, marcând învierea lui Isus Hristos. Este o ocazie de bucurie și reînnoire s…

Read More