Blog

Restez à jour avec les dernières nouvelles
Adu primavara in casa ta

Adu primavara in casa ta

Primavara aduce odata cu ea un aer nou, curat precum si o doza de schimbare. Cu totii ne dorim sa sa incepem lucruri noi, sa ne schimbam stilul de viata, garderoba sau de ce nu, designul interior al casei.
Pentru ca natura reinvie la viata, pentru ca vremea frumoasa ne binedispune si ne inveseleste zilele, este necesar sa schimbam ceva nu numai la atitudine, ci si la mediul in care traim. 
Casa este locul in care ne petrecem o mare parte din timp, alaturi de cei dragi. Astfel, este foarte important pentru starea noastra de spirit ca atmosfera de acasa sa fie intotdeauna proaspata si relaxata. De aceea, din cand in cand este binevenita o schimbare.

Varuieste si improspateaza peretii casei tale!

Acesta este cel mai vizibil mod prin care iti poti schimba casa! Schimba culoarea peretilor si adu o pata de culoare in casa ta, vopsind unul din peretii camerei intr-o nuanta revigoranta de verde sau intr-un galben pal, calduros. De asemenea, poti aplica un sticker decorativ in living, intr-o culoare care sa te reprezinte.Exista o gama larga de culori si modele din care poti sa alegi; mai mult, ai posibilitatea sa alegi un model personalizat pentru tine si familia ta.

Decoreaza!

Decoratiunile interioare sunt o alta metoda de iti reimprospata casa! Schimba canapeaua din sufragerie, covorasul din hol sau inlocuieste televizorul cel vechi cu o plasma noua, frumoasa si performanta. Cat despre ghivecele florilor din casa ta, alege modele vesele si colorate. Vei vedea ca vor schimba complet aspectul pervazului si ca vor arata foarte bine, mai ales seara, intr-o lumina difuza sau la lumina lumanarilor, in serile romantice de primavara.

Improspateaza atmosfera!

Cumpara flori in fiecare saptamana si ai grija sa se pastreze frumoase si proaspete in fiecare zi. Schimba-le apa periodic si pentru a se pastra mai bine, pune si o lingurita de zahar in vaza. Avand in vedere gama larga de mirosuri si specii de flori,poti opta pentru frumoasele flori ale primaverii: zambile, lacramioare, frezii sau pentru flori ceva mai impunatoare, precum crinii imperiali sau trandafirii.

Parfumeaza incaperile casei tale!

Desi specialistii nu recomanda sa odorizantele de camera datorita efectelor adverse, folosirea lor intr-un mod neabuziv este permisa. Alege pentru o mireasma usoara de lacramioare, care seamana perfect cu mirosul primaverii si programeaza-ti aparatul sa pulverizeze o data la 30 de minute sau o ora.

Related Posts

O casa pe care toti ne-am dori-o ...

O casa pe care toti ne-am dori-o ...

O CASA PE CARE ORICINE SI AR DORI-O… Am selectat ca va prezentam o casa situata in Cluj Napoca zona Borhanci , intr-un cartier si intr-o zona rezide…

Read More
Sfaturi utile

Sfaturi utile

Am ales pentru dumneavoastră câteva idei pe care le puteți pune în practică cu ușurință. Fie că aveți piese de mobilier mai vechi …

Read More