Blog

Keep up to date with the latest news
Vrei un balcon de efect? Iată cum!

Vrei un balcon de efect? Iată cum!

 

Există două tipuri de oameni: cei care folosesc balconul pe post de depozit, mai ales dacă locuiesc într-o garsonieră sau apartament mai mic și cei care pentru care balconul reprezintă un spațiu relaxant, un colț unde te poți retrage și medita, sau unde poți savura un pahar de vin sau o ceașcă de cafea. Indiferent de situație, acest spațiu al casei trebuie să te inspire și să te binedispună, trebuie amenajat în mod creativ, în ton cu personalitatea ta. Mai jos găsiți câteva idei pe care le puteți pune în aplicare oricând, fie că locuiești într-un apartament sau într-o garsonieră.

 

  1. Acoperă gresia, cimentul sau parchetul de pe jos. Ai o mulțime de alte variante din care poți alege! Cele mai de efect sunt carpetele ce imită iarba, care te aduc mai aproape de natură sau de un colț al grădinii.
  2. Pentru a-ți savura ceaiul sau cafeaua și ești dispus să investești un pic mai mult, poți opta pentru un taburet, balansoar de dimensiuni mici sau un pouf. Acestea se găsesc în diverse mărimi și cu diferite motive și culori.
  3. Pentru a-ți înfrumuseța balconul, nu uita de piesele de mobilier. Desigur, într-un spațiu mic nu o să încapă foarte multe, așa că alege cu grijă! Alege două scaune sau o măsuță și un scaun. De menționat că acestea trebuie să fie în culori puternice, dar calde, pentru a-ți înveseli colțul relaxării.
  4. La fel ca și la o ținută, să nu uităm de accesorii. Așează decorațiunea preferată pe masă sau agață un obiect de efect pe perete. Dacă balconul este deja prea încărcat, ghivecele poți fi în sine niște accesorii care să atragă privirile musafirilor.
  5. Fără plante și flori? Nici vorbă! Agață ghivecele pe perete, aranjează-le pe jos, optează pentru jardiniere. Orice loc le-ai găsi, asigură-te că nuanța suportului sau a ghiveciului este în concordanță cu decorul. Acestea crează oriunde un spațiu de poveste. Citește aici despre flori rezistente la frig!

https://www.edil.ro/blog/top-5-plante-rezistente-la-frig-pentru-casa-ta

https://www.edil.ro/blog/vrei-o-locuinta-mai-spatioasa-iata-cateva-trucuri

 

 

Related Posts

Toamna aduce noi oferte de închiriere

Toamna aduce noi oferte de închiriere

Toamna aduce cu ea cele mai frumoase culori. Peisajele devin superbe iar plimbările tot mai plăcute.Toamna a trecut pe la noi prin agenție și a ad…

Read More
Oferte de vânzare în pragul toamnei

Oferte de vânzare în pragul toamnei

Toamna a început să-și intre în rol, cu temperaturi scăzute, ploi și clasicul covor de frunze arămii. Este anotimpul în care se savurează vin…

Read More