Blog

Keep up to date with the latest news
Top oferte luna Martie: case de vanzare

Top oferte luna Martie: case de vanzare

Cel mai mult va doriti sa locuiti la casa si sunteti decisi sa va indepliniti dorinta? In acest articol va prezentam ofertele din luna martie care credem ca raspund oricaror dintre cerintele dumneavoastra.

Pentru inceput, va recomandam un duplex modern si foarte primitor din cartierul Europa. Apreciem la aceasta locuinta finisajele dar si instalatiile de inalta calitate: incalzire in pardosea in toate incaperile, centrala termica in condensare Viessman, baterii sanitare KLUDI, gresie si faianta Marazzi, caramida Porotherm, tamplarie PVC cu 6 camere etc. Certificatul energetic clasifica aceasta casa la nivelul A, fiind o dovada a eficientei energetice de care veti beneficia.

Este dispusa pe 3 nivele astfel : Parter: living, bucatarie, baie, camara, terasa; Etaj: 2 dormitoare, baie, hol si mansarda- posibilitate de amenajare a unei camere in plus. Suma cu care puteti achizitiona aceasta locuinta este de 130.000 EUR.

1234

A doua oferta pe care v-o recomandam se remarca prin locatia foarte buna, din apropierea campusului universitar din Zorilor si prin numarul mare de incaperi dar si prin alte avantaje pe care le puteti descoperi dumneavoastra. Casa de vanzare este compusa din 7 camere, 3 bai si bucatarie si dispune si de dressing-uri, debara, pivnita si loc de parcare. Pretul de vanzare este de 175.000 EUR.

123r

In final, va intrebam daca v-ati visat vreodata mandrii proprietari ai unui conac boieresc? Pentru ca avem oferta perfecta dumneavoastra. Locuinta la care ne referim a fost construita in perioada interbelica si ne duce usor cu gandul la istorie si romantism. De altfel, nu suntem singurii care atestam acest lucru, locuinta fiind ilustrata intr-un almanah de arhitectura si in cadrul unor expozitii internationale, despre care consultantul reprezentant ar fi bucuros sa discute. Este compusa din 6 camere, 3 bai si 2 bucatarii si dispune in plus de locuri de parcare, debara si boxa. A fost modernizata cu centrala proprie si termopane iar pentru a o cumpara, necesitati un buget mai serios, de 490.000 EUR.

1rr2rr3rr4rr

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More