Blog

Keep up to date with the latest news
Top oferte luna Martie: apartamente de vanzare

Top oferte luna Martie: apartamente de vanzare

In topul apartamentelor de vanzare selectam pentru dumneavoastra ofertele care se remarca printr-o locatie foarte buna, calitate si pret proportional cu acestea.

Incepem acest top cu o oferta pe care credem ca o veti aprecia si dumneavoastra dupa ce veti citi detaliile care urmeaza. In primul rand apartamentul se situeaza intr-o zona centrala si intr-un cartier popular in randul clujenilor, acesta fiind cartierul Zorilor. De asemenea, desi este compus din 2 camere decomandate, este foarte spatios: 74 mp. Nu in ultimul rand, apartamentul este finisat si mobilat modern si situat intr-o constructie noua. Daca nu v-am convins deja, va mai spunem ca apartamentul, fiind situat la parter, este mai mult decat pretabil pentru un sediu de firma. Pretul cu care il puteti cumpara este de 79.000 EUR si include un loc de parcare propriu.

123

Tot situat in cartierul Zorilor este si acest apartament de vanzare cu 2 camere, luminoase si spatioase. Apartamentul este semidecomandat dar poate fi recompartimentat si dispune de centrala proprie si parcare subterana. Poate fi achizitionat cu 65.500 EUR.

45

Va doriti un confort desavarsit in locuinta dumneavoastra? Va propunem acest apartament de lux cu 3 camere elegant mobilate. Apartamentul se situeaza, la fel, in cartierul Zorilor si poate fi si achizitionat ca si locuinta proprie pentru suma de 88.000 EUR. Adaugam ca mai dispune de centrala proprie, termopane, parchet si se vinde mobilat si utilat.

678

Ultima oferta pe care o includem in acest top se refera la un apartament de 2 camere, cu o suprafata de 65 mp si aflat in apropierea strazii Napoca. Locatia il recomanda ca si o buna investitie, fiind potrivita unui sediu de firma, chiar daca se afla la demisol. Apartamentul se achizitioneaza mobilat si utilat modern cu suma de 90.000 EUR si este dotat cu centrala proprie si termopane.

9101112

Speram ca ofertele prezentate v-au trezit interesul si va asteptam cu mare drag la sediul agentiei noastre pe strada Iuliu Maniu, nr. 17 !

Contact
Telefon:0721-290522, 0744-684458, 0264-590677
E-mail:office@edil.ro
Adresa: Str.Iuliu Maniu, nr.17, ap 1

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More