Blog

Keep up to date with the latest news
Top oferte luna Aprilie: case de vanzare

Top oferte luna Aprilie: case de vanzare

Cel mai mult va doriti sa locuiti la casa si sunteti decisi sa va indepliniti dorinta? In acest articol va prezentam ofertele din luna Aprilie care credem ca raspund oricaror dintre cerintele dumneavoastra.

Prima casa din topul ofertelor lunii se remarca printr-un pret rezonabil de 130.000 de EUR si consideram ca ar fi un camin intim si linistit pentru familia dumneavoastra. Se compune din 4 camere, 1 bucatarie si 2 bai cu o suprafata de 225 mp. A fost construita recent iar etajul este semifinisat. Este dotata cu centrala proprie, termopane si se situeaza in cartierul Someseni, avand acces la sosea. Se vinde nemobilata si beneficiaza de 2 locuri de parcare.

1.11.21.31.4

Urmatoarea  casa de vanzare pe care o aducem in atentia voastra este situata in Dambu Rotund si este alcatuita din 5 camere si 3 bai. Parterul este gandit ca un open-space incapator dar cu zone separate pentru bucatarie, living si sufragerie. La etaj dispune de 3 dormitoare si de o terasa acoperita.  Se vinde mobilata si utilata, impreuna cu 2 locuri de parcare in schimbul sumei de 249.000 EUR.

2.12.22.32.4

Cartierul Zorilor este popular in randul clujenilor iar daca faceti parte din randul celor care isi doresc o locuinta in aceasta locatie,  probabil v-ar interesa aceasta oferta. Casa are o suprafata de 150 mp, compartimentata in 4 camere, 2 bucatarii si 3 bai. Terenul de care dispune este de 800 mp iar copacii infloriti de pe acesta ofera atat o priveliste frumoasa cat si un aer parfumat si umbra pentru zilele foarte calduroase. Se vinde cu bucataria mobilata si utilata, plus un loc de parcare in schimbul sumei de 255.000 EUR.

3.13.23.33.4

Aceasta casa frumoasa se situeaza intr-o zona placuta a cartierului Grigorescu si se compune din 6 camere, bucatarie si 3 bai si dispune si de garaj. Apreciem si gradina incapatoare unde copiii dumneavoastra se pot juca in voie. Daca va place aceasta oferta, va spunem ca locuinta poate fi a dumneavoastra cu suma de 359.000 EUR.

4.14.24.3

Ultima oferta de vanzare este chiar una de top, fiind destinata celor care dispun de un buget serios. Casa este ultrafinisata si se compune din 8 camere, 4 bai si bucatarie. Designul interior este unul elegant si modern iar sufrageria, living-ul si bucataria formeaza un spatiu deschis, incapator si luminos. A fost conceputa cu doua cai de intrare separate iar incalzirea se face prin centrala proprie. Se situeaza in cartierul Andrei Muresanu si poate fi achizitionata cu suma de 480.000 EUR, inclunzand 2 locuri de parcare.

5.15.25.35.45.4

Speram ca ofertele prezentate v-au trezit interesul si va asteptam cu mare drag la sediul agentiei noastre de pe strada Iuliu Maniu, numarul 17 !

Contact
Telefon:0721-290522, 0744-684458, 0264-590677
E-mail:office@edil.ro 
Adresa: Str.Iuliu Maniu, nr.17, ap 1

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More