Blog

Keep up to date with the latest news
Top oferte luna Aprilie: apartamente de vanzare

Top oferte luna Aprilie: apartamente de vanzare

In topul apartamentelor de vanzare selectam pentru dumneavoastra ofertele care se remarca printr-o locatie foarte buna, calitate si pret proportional cu acestea.

Incepem acest top al ofertelor din luna Aprilie cu un apartament ultrafinisat si renovat complet. Apartamentul se afla in cartierul Gheorgheni la cateva minute de punctele de interes al acestui cartier in plina dezvoltare si anume la 2 minute de Iulius Mall, FSEGA si Interservisan. Cele doua camere semidecomandate, bucataria si baia sunt elegant amenajate si ocupa o suprafata de 46 mp. Dispune de centrala proprie, termopane si balcon si se vinde cu suma de 73.000 EUR.

1.11.21.31.41.5

Continuam cu oferta de vanzare al unui apartament aflat tot in cartierul Gheorgheni dar in zona Piata Cipariu. Locuinta este compusa din 3 camere luminoase, plus 1 baie si 2 balcoane. Este semidecomandata, are o suprafata de 66 mp iar incalzirea se face prin centrala proprie. Se vine mobilat si utilat complet cu suma de 80.000 EUR.

2.12.22.32.4

Apartamentul care urmeaza  este amplasat intr-un imobil de tip triplex, la etajul 1. Se situeaza in cartierul Zorilor, este finisat si dispune de o suprafata de 62 mp. Cele 3 camere sunt incalzite prin centrala proprie iar cele 2 balcoane reprezinta un spatiu pe care il puteti amenaja pentru relaxarea dumneavoastra din timpul petrecut la o cafea cu partenerul/partenera sau cu prietenii . Se vinde nemobilat in schimbul pretului de 84.000 EUR, pret care include si un garaj.

3.13.23.33.43.5

A patra oferta din acest top se refera la un apartament decorat cochet, luminos, spatios si situat in cartierul Marasti.  Apartamentul este alcatuit din 3 camere semidecomandate si  2 bai cu o suprafata de 68 mp, plus 2 balcoane. Dispune de centrala proprie si se vinde cu suma de 85.000 EUR.

4.14.24.34.4

Acest apartament de vanzare il recomandam atat ca si locuinta personala cat si ca spatiu de birouri, aceasta fiind destinatia anterioara. Apartamentul se amplaseaza in zona Nicolae Titulescu, are o suprafata de 66 mp si se compune din 3 camere decomandate, 1 bucatarie, 1 baie plus un balcon. Beneficiaza de incalzire in pardoseala si de centrala proprie, precum si de termopane. Puteti deveni proprietarul acestui apartament in schimbul sumei de 85.000 EUR.

5.15.25.35.4

Incheiem lista ofertelor de top din aceasta luna cu un apartament de 90 mp, bine finisat si compus din 4 camere decomandate, 2 bai si 1 balcon. Locatia acestuia este un motiv pentru care il recomandam, fiind situat la 10 minute de centrul orasului, in cartirul Marasti. Se vinde mobilat modern si dotat complet cu suma de 105.000 EUR.

6.16.26.36.46.5

Speram ca ofertele prezentate v-au trezit interesul si va asteptam cu mare drag la sediul agentiei noastre de pe strada Iuliu Maniu, nr. 17 !

Related Posts

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Din seria cartierelor aflate în topul preferințelor studenților, dar nu numai, își face loc și cartierul Gruia. Noi am vorbit și desp…

Read More
Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Dacă te-ai hotărât să te muți la Cluj sau doar să îți schimbi locuința, noi îți spunem care sunt cele mai ”preferate&r…

Read More