Blog

Keep up to date with the latest news
Top oferte: case de vanzare

Top oferte: case de vanzare

Daca va doriti sa va bucurati de beneficiile unei case in timp ce locuiti in Cluj, acestea sunt ofertele pe care vi le recomandam.

Consideram aceasta oferta ca fiind una de top datorita sumei rezonabile cu care poate fi achizitionata locuinta dar si datorita conceptului arhitectural modern. Casa se amplaseaza in cartierul Dambu Rotund, este foarte luminoasa datorita expunerii catre sud si dispune de o suprafata de 124 mp, compartimentata in 4 camere, 2 bai si bucatarie. Poate deveni viitoarea dumneavoastra locuinta pentru 97.000 EUR.

1

Aceasta locuinta moderna se situeaza in cartierul Europa si dispune de o suprafata construita de 165 mp plus un teren de 200 mp. Are o compartimentare eficienta, cu multe spatii de depozitare si 4 camere, plus 1 bucatarie, 3 bai si 1 garaj. Poate fi achizitionata cu suma de 139.000 EUR.

2

Ultima recomandare pe care v-o facem se refera la aceasta locuinta frumoasa, spatioasa si cu o gradina generoasa. Va puteti bucura de panorama pe care o ofera asupra orasului pentru suma de 180.000 EUR. Dispune de 5 camere, 3 dressing-uri, 2 balcoane si 3 bai dar si de un teren cu suprafata de 600 mp.

3

Speram ca ofertele prezentate v-au trezit interesul si va asteptam cu mare drag la sediul agentiei noastre pe Iuliu Maniu, nr. 17 !

Contact:
Telefon:0721-290522, 0744-684458, 0264-590677
E-mail:office@edil.ro 
Adresa: Str.Iuliu Maniu, nr.17, ap 1

Related Posts

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Din seria cartierelor aflate în topul preferințelor studenților, dar nu numai, își face loc și cartierul Gruia. Noi am vorbit și desp…

Read More
Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Dacă te-ai hotărât să te muți la Cluj sau doar să îți schimbi locuința, noi îți spunem care sunt cele mai ”preferate&r…

Read More