Blog

Keep up to date with the latest news
Top oferte case: August 2014

Top oferte case: August 2014

Pentru noi cerintele si dorintele clientilor, sunt pe primul loc. De aceea facem o selectie cu cele mai frumoase oferte,  in speranta de a va ajuta sa gasiti locuinta perfecta. Pentru ca noua ne place eleganta si rafinamentul si pentru ca dorim sa impartasim cu dumneavoastra vasta noastra colectie de oferte, va vom prezenta 5 din ofertele de top ale lunii august, in materie de case de vanzare sau inchiriere. Daca printre acestea regasiti una care v-ar fi placut, nu va faceti griji, in colectia noastra ofertele de top nu se termina niciodata.

 

 

Esti printre acele persoane care si-au dorit mereu sa locuitasca la o casa moderna ce sa aiba o curte spatioasa? Aceasta oferta cu siguranta ti-ar fi suras, deoarece casa este pozitionata in cartier Dambu Rotund in zona strazii Giordano Bruno, fiind alcatuita din 7 camere si 4 bai. O casa de vis pentru cei ce vor sa se simta in largul lor si sa profite eficient de spatiul de care dispun. Casa intra in categoria imobilelor de lux, avand dotarile cele mai moderne.

Persoanele cu gusturi rafinate, tind sa-sidoreasca sa cumpere o locuinta care sa se ridice la standardele lor, dar asta nu e o problema pentru ca noi avem in colectia noastra case de lux, printre care si aceasta casa situata in cartier Europa, in zona de inceput la limita cu Zorilor, intr-o zona foarte linistita, unde au acces doar riveranii. Casa prezinta mobilier elegant, modern, ce se ridica la gusturile oricarui pretentios. Casa dispune de utilitatile cele mai moderne, avand incalzire de tip norvegian in pardoseala si perete, exteriorul casei este cu terase si soclu placate cu lemn de piscina tratat. Nu-i asa ca e o casa grozava?

 


Sunt multe persoane care inchiriaza o casa, pentru placerea de a avea un spatiu larg si o curte in care sa-si poata desfasura activitatea prin care sa se relaxeze. Noi avem o vasta gama de case de inchiriat, printre care si aceasta casa de lux, situata in Cartierul Zorilor, in zona Calea Turzii. Casa este spatioasa, alcatuita din 5 camere, mobilata modern si elegant, cu toate utilitatile moderne. Pentru mai multe  momente de relaxare, casa dispune si de mansarda. Aceasta se preteaza foarte bine pentru gusturile celor mai pretentioase persoane, deoarece rafinamentul cu care a fost decorata este unul deosebit. Nu exista indoiala ca este un vis implinit sa locuiesti intr- o astfel de casa.

 

O casa deosebita, iti ofera intimitatea de care ai nevoie, iar aceasta carte se diferentia de celelalte prin atmosfera intima si calda pe care o emanau dormitoarele ei. Casa era alcatuita din 6 camere spatioase si frumos decorate. Vila are o arhitectura deosebit de eleganta, avand pentru momente de ralaxare si meditatie si piscina. De asemenea casa dispune de o gradina spatioasa cu gazon, ce te imbie spre relaxare si iti ridica moralul doar privind-o.

Toate aceste case au impresionat prin rafinamentul lor si suntem siguri ca ti-ai dori sa locuiesti intr-una din ele, de aceea noi iti vom oferi in continuare cele mai frumoase oferte pentru ca tu sa fii fericit in locuinta ta.

Related Posts

Iti plac doua case si nu poti face o alegere? Iti spunem noi care sunt factorii care ar trebuie sa te ajute sa iei decizia finala

Iti plac doua case si nu poti face o alegere? Iti spunem noi care sunt factorii care ar trebuie sa te ajute sa iei decizia finala

Atunci cand esti in cautarea locuintei ideale, este posibil sa ajungi in situatia in care sa iti placa la fel de mult doua case si sa iti fie…

Read More
Ai deja o locuinta? Cum ar fi sa iti mai cumperi una?

Ai deja o locuinta? Cum ar fi sa iti mai cumperi una?

A fi proprietar nu inseamna numai siguranta financiara si psihologica. Nu inseamna numai o pozitie sociala peste medie. De ce sa nu vrei mai mult? De …

Read More