Blog

Keep up to date with the latest news
Top oferte: apartamente de vanzare

Top oferte: apartamente de vanzare

In topul apartamentul de vanzare selectam pentru dumneavoastra ofertele care se remarca printr-o locatie foarte buna, calitate si pret proportional cu acestea.

Aceasta locuinta era initial apartament cu 3 camere, plus doua balcoane. In momentul actual cele doua balcoane sunt incluse in suprafata camerelor,cu o suprafata finala de 74 mp. Apartamentul se situeaza in cartierul Marasti si poate fi achizitionat cu 75.000 EUR.

1

Tot in cartierul Marasti se afla si acest apartament de 1 camera. Locuinta are o suprafata de 37 mp, dispune de finisaje moderne si este complet mobilata si utilata. Consultantii nostrii o recomanda ca si o investitie buna, inchirierea acestui apartament aducand un venit lunar frumos. Poate fi achizitionata cu suma de 47.000 EUR.

2

Va doriti un apartament central pentru a simti totdeauna pulsul vietii clujene? Acest apartament de 3 camere se situeaza la 2 minute de Teatrul National si este apartamentul ideal pentru o persoana care isi doreste un apartament de lux. Valoarea de cumparare este de 130.000 EUR.

3

„Apartamentul m-a impresionat prin calitatea finisajelor, bunul gust si rafinamentul cu care acesta a fost amenajat.” sunt cuvintele consultantului imobiliar reprezentant despre aceasta locuinta centrala. Suma cu care il puteti achizitiona este de 80.000 EUR.

4

Si ultima oferta pe care o prezentam in acest top se refera la un apartament de 4 camere din cartierul Gheorgheni. Designul interior este ca si desprins din reviste si este utilat pentru a raspunde preferintelor oricarei persoane. Poate deveni urmatoarea dumneavoastra locuinta pentru suma de 155.000 EUR.

5

Speram ca ofertele prezentate v-au trezit interesul, iar in acest caz va asteptam la sediul agentiei noastre pe Iuliu Maniu, nr. 17. Consultantii nostrii va asteapta pentru a va ajuta in gasirea caminului perfect.

Contact:

Telefon:0721-290522, 0744-684458, 0264-590677

 E-mail: office@edil.ro 
Adresa: Str.Iuliu Maniu, nr.17, ap 1

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More