Blog

Keep up to date with the latest news
Top oferte: apartamente de vanzare

Top oferte: apartamente de vanzare

In topul apartamentul de vanzare selectam pentru dumneavoastra ofertele care se remarca printr-o locatie foarte buna, calitate si pret proportional cu acestea.

Credem ca aceasta oferta de vanzare merita atentia dumneavoastra. Apartamentul frumos finisat si compartimentat si cu o suprafata de 67 mp. Se achizitioneaza cu 67.000 EUR, ceea ce inseamna ca valoarea de cumparare nu depaseste pragul de 1000 EUR/Mp. Este amplasat in cartierul Manastur si se cumpara nemobilat.

1

Cartierul Zorilor este o alegere buna atunci cand va ganditi sa va cumparati un apartament, nu doar datorita faptului ca se afla aproape de centru, fiind in acelasi timp un cartier linistit, dar si pentru ca reprezinta o locatie foarte buna pentru o investitie imobiliara. In cazul in care veti dori, va va fi facil sa dati spre inchiriere apartamentul in schimbul unei sume destul de ridicate. In acest sens va sugeram acest apartament de 2 camere semidecomandate, cu o suprafata de 51 mp si al carui proprietar puteti deveni cu suma de 60.000 EUR.

2

Va simtiti inspirati de o locuinta intima si calduroasa? Va recomandam acest apartament de 2 camere din cartierul Gheorgheni cu valoarea de 65.000 EUR. Apartamentul este frumos mobilat si utilat si are o suprafata de 40 mp.

3

Speram ca ofertele prezentate v-au trezit interesul si va asteptam cu mare drag la sediul agentiei noastre pe Iuliu Maniu, nr. 17 !

Contact
Telefon:0721-290522, 0744-684458, 0264-590677
E-mail:office@edil.ro
Adresa: Str.Iuliu Maniu, nr.17, ap 1

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More