Blog

Keep up to date with the latest news
Top oferte: apartamente de vanzare

Top oferte: apartamente de vanzare

In topul apartamentul de vanzare selectam pentru dumneavoastra ofertele care se remarca printr-o locatie foarte buna, calitate si pret proportional cu acestea.

Prima oferta pe care v-o prezentam se refera la un apartament de doua camere chiar spatios (65 mp utili) si cu un pret rezonabil: 63.000 EUR. Se situeaza in cartierul Grigorescu, este decomandat si se achizitioneaza complet mobilat si utilat.

1

Credem ca aceasta oferta de vanzare merita atentia dumneavoastra. Apartamentul frumos finisat si compartimentat si cu o suprafata de 67 mp. Se achizitioneaza cu 67.000 EUR, ceea ce inseamna ca valoarea de cumparare nu depaseste pragul de 1000 EUR/Mp. Este amplasat in cartierul Manastur si se cumpara nemobilat.

2

Cu o bucatarie spatioasa si moderna, acest apartament de trei camere reprezinta de asemenea o oferta de top. Apartamentul se afla in zona Fortuna, intr-un imobil reabilitat termic, cu modificari de interior si finisaje moderne.Il puteti trece in proprietatea dumneavoastra cu 69.000 EUR.

3

Speram ca ofertele prezentate v-au trezit interesul si va asteptam cu mare drag la sediul agentiei noastre pe Iuliu Maniu, nr. 17 !

   Contact

Telefon:0721-290522, 0744-684458, 0264-590677
E-mail:office@edil.ro 
Adresa: Str.Iuliu Maniu, nr.17, ap 1

Related Posts

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Din seria cartierelor aflate în topul preferințelor studenților, dar nu numai, își face loc și cartierul Gruia. Noi am vorbit și desp…

Read More
Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Dacă te-ai hotărât să te muți la Cluj sau doar să îți schimbi locuința, noi îți spunem care sunt cele mai ”preferate&r…

Read More