Blog

Keep up to date with the latest news
Top oferte: apartamente de inchiriat

Top oferte: apartamente de inchiriat

In cadrul topului de oferte de inchiriat, selectam pentru dumneavoastra acele apartamente in care va puteti bucura de maximul de confort si de o ambianta moderna.

Unul dintre punctele de interes al orasului nostru este Iulius Mall iar daca va doriti sa va serviti cafeaua de dimineata la Starbucks ori sa va luati masa in cadrul Food Court dupa o plimbare de 5 minute, aceasta este locuinta potrivita pentru dumneavoastra. Apartamentul dispune de 3 camere, finisate si mobilate modern si original, iar valoarea chiriei lunare este de 500 EUR.

1

Daca cautati cartierul Andrei Muresanu pe Wikipedia, gasiti ca acesta este cel mai select cartier rezidential din Cluj-Napoca. Iar daca sunteti interesati sa inchiriati un apartament aici, va propunem  aceasta oferta. Apartamentul este compus din 2 camere plus baie, bucatarie si balcon. Mobilierul din lemn natur, canapeaua alba cu insertie din piele si verdele olive al covorului si draperiilor formeaza un ansamblu relaxant si placut ochiului. Puteti inchiria aceasta locuinta cu 500 EUR.

2

Aceasta locuinta de 3 camere decomandate se remarca prin finisaje foarte bune, aspectul ordonat si utilarea completa. Ferestrele mari aduc multa lumina naturala in spatiul locuintei dumneavostra si ofera o priveliste frumoasa a cartierului Buna Ziua. Apartamentul poate deveni viitoarea dumneavoastra locuinta cu suma de 550 EUR.

3

Va doriti un apartament cu un design interior actual si care sa se situeze in cartierul Marasti? Va invitam sa aruncati o privire si acestei oferte. Locuinta este alcatuita din 3 camere decomandate, dispune de centrala proprie, parchet laminat, termopane etc. si se inchiriaza cu 600 EUR.

4

Daca ati frecventat complexul Hasdeu ca si studenti, probabil va simtiti la fel de atasati de cartierul Zorilor ca si mine. Apartamentul pe care v-il recomandam, este compus din 3 camere si dispune de gradina si loc de parcare (un mare plus). Ambianta interioara este una de eleganta si modernism si va puteti bucura de ea in schimbul sumei de 700 EUR.

5

Acest apartament din cartierul Europa este amplasat intr-o constructie tip vila si este compartimentat intr-un living generos, cu o luminozitate excelenta si cu acces direct pe terasa, 3 dormitoare, 2 bai si gradina. Se inchiriaza cu 900 EUR.

6

Stiati ca 7 este un numar magic in unele mitologii? Speram ca si al 7-lea si ultimul apartament din acest top sa fie putin `magic` pentru dumneavoastra. Locuinta este compusa din 3 camere, se inchiriaza cu 900 EUR si dispune de orice v-ati dori pentru timpul petrecut acasa: acces internet, televizor, masina de spalat, frigider, terasa si altele.

7

Speram ca ofertele prezentate v-au trezit interesul, iar in acest caz va asteptam la sediul agentiei noastre pe Iuliu Maniu, nr. 17. Consultantii nostrii va asteapta pentru a va ajuta in gasirea caminului perfect.

Contact:

Telefon:0721-290522, 0744-684458, 0264-590677

E-mail: office@edil.ro 
Adresa: Str.Iuliu Maniu, nr.17, ap 1

Related Posts

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Din seria cartierelor aflate în topul preferințelor studenților, dar nu numai, își face loc și cartierul Gruia. Noi am vorbit și desp…

Read More
Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Dacă te-ai hotărât să te muți la Cluj sau doar să îți schimbi locuința, noi îți spunem care sunt cele mai ”preferate&r…

Read More