Blog

Keep up to date with the latest news
Top oferte: apartamente de inchiriat

Top oferte: apartamente de inchiriat

In cadrul topului de oferte de inchiriat, selectam pentru dumneavoastra acele apartamente in care va puteti bucura de maximul de confort si de o ambianta moderna.

Daca cautati cartierul Andrei Muresanu pe Wikipedia, gasiti ca acesta este cel mai select cartier rezidential din Cluj-Napoca. Iar daca sunteti interesati sa inchiriati un apartament aici, va propunem  aceasta oferta. Apartamentul este compus din 2 camere plus baie, bucatarie si balcon. Mobilierul din lemn natur, canapeaua alba cu insertie din piele si verdele olive al covorului si draperiilor formeaza un ansamblu relaxant si placut ochiului. Puteti inchiria aceasta locuinta cu 500 EUR.

1

Acest apartament de 2 camere este semidecomandat, living-ul cu bucataria formand un spatiu deschis, luminos si amenajat cu stil. Locuinta este amplasata intr-unul dintre cele mai noi cartiere ale orasului nostru, cartierul Buna Ziua. Se inchiriaza cu 500 EUR pe luna.

2

Cartierul Zorilor este foarte popular in randul celor care cauta o locuinta de inchiriat. Este suficient de linistit dar aproape de centrul orasului si de facultati. Apartamentul pe care v-il recomandam, este compus din 3 camere si dispune de gradina si loc de parcare (un mare plus). Ambianta interioara este una de eleganta si modernism si va puteti bucura de ea in schimbul sumei de 650 EUR.

3

Locuinta din imaginile de mai jos este ideala pentru o familie sau ca si locuinta de protocol. Apartamentul de 3 camere este foarte frumos finisat si cu gust si are o panorama deosebita. Se situeaza intr-o zona accesibila a cartierului Andrei Muresanu si dispune de  2 locuri de parcare, in valoarea de inchiriere de 750 EUR.

4

Ultimul apartament din acest top este compus tot din 3 camere dar se este amplasat central. Locuinta se afla intr-un imobil nou, este foarte luminoasa si beneficiaza de finisaje de calitate. Poate fi viitoarea dumneavoastra locuinta pentru suma de 750 EUR.

5

Speram ca ofertele prezentate v-au trezit interesul si va asteptam cu mare drag la sediul agentiei noastre pe Iuliu Maniu, nr. 17 !

Contact:

Telefon:0721-290522, 0744-684458, 0264-590677

E-mail:office@edil.ro 
Adresa: Str.Iuliu Maniu, nr.17, ap 1

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More