Blog

Keep up to date with the latest news
Top oferte: apartamente de inchiriat

Top oferte: apartamente de inchiriat

In cadrul topului de oferte de inchiriat, selectam pentru dumneavoastra acele apartamente in care va puteti bucura de maximul de confort si de o ambianta moderna.

Acest apartament cochet, foarte spatios si mobilat modern este situat intr-o zona foarte accesibila din cartierul Marasti. Cele doua camere de care dispune sunt decomandate si valoarea sumei de inchiriere este de 350 EUR.

1Urmatorul apartament pe care vi-l recomandam se compune din 2 camere decomandate si elegant amenajate, bucatarie, baie si balcon. Poate deveni urmatorul dumneavoastra camin pentru 420 EUR. De asemenea, locuinta este amplasata intr-un imobil nou din Gheorgheni.

2Cartierul Zorilor este foarte popular in randul celor care cauta o locuinta de inchiriat. Este suficient de linistit dar aproape de centrul orasului si de facultati. Apartamentul pe care v-il recomandam, este compus din 3 camere si dispune de gradina si loc de parcare (un mare plus). Ambianta interioara este una de eleganta si modernism si va puteti bucura de ea in schimbul sumei de 650 EUR.

3Locuinta din imaginile de mai jos este ideala pentru o familie sau ca si locuinta de protocol. Apartamentul de 3 camere este foarte frumos finisat si cu gust si are o panorama deosebita. Se situeaza intr-o zona accesibila a cartierului Andrei Muresanu si dispune de  2 locuri de parcare, in valoarea de inchiriere de 750 EUR.

4

Al patrulea apartament din acest top este compus tot din 3 camere dar este amplasat central. Locuinta se afla intr-un imobil nou, este foarte luminoasa si beneficiaza de finisaje de calitate. Poate fi viitoarea dumneavoastra locuinta pentru suma de 750 EUR.

5

Aceasta oferta de top se refera la un apartament de lux din cartierul Zorilor. Locuinta este foarte frumos amenajata, se alcatuieste din doua camere semidecomandate, baie si balcon si dipune de centrala proprie, televizor, masina de spalat etc. Puteti inchiria acest apartament cu suma de 700 EUR

6

Ultima oferta de inchiriere pe care v-o recomandam necesita un buget destul de serios. In schimb, apartamentul de 2 camere este cu adevarat de lux. De asemenea, se afla la prima inchiriere si se amplaseaza in acelasi popular cartier Zorilor. Valoarea chiriei este de 700 EUR.

8

Speram ca ofertele prezentate v-au trezit interesul si va asteptam cu mare drag la sediul agentiei noastre pe Iuliu Maniu, nr. 17 !

Contact
Telefon:0721-290522, 0744-684458, 0264-590677
E-mail:office@edil.ro 
Adresa: Str.Iuliu Maniu, nr.17, ap 1

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More