Blog

Keep up to date with the latest news
Proprietati de vanzare. Topul ofertelor din luna Aprilie

Proprietati de vanzare. Topul ofertelor din luna Aprilie

Ca in fiecare inceput de luna, ne face o deosebita placere sa va prezentam cele mai atragatoare oferte imobiliare avute pe piata in luna precedenta. Dat fiind ca multi oameni stiu deja ca cel mai bun moment sa iti schimbi locuinta este primavara, atatcererile cat si oferte de vanzare au fost dintre cele mai diversificate.

55268-1Top oferte vanzare apartamente

Cat despre apartamentele scoase la vanzare, ofertele au fost cu adevarat speciale. Cele mai cautate zona au fost cartierul Zorilor, zona centrala a Clujului dar si cartierul Plopilor, unde este situat un apartament de vanzarecu adevarat special, care se vinde cu absolut toate necesitatile incluse, afisand un stil cu adevarat opulet, potrivit pentru55662-1 cei mai pretentiosi. Finisajele deosebite, potrivite pentru cele mai pretentioase gusturi, spatiile generoase si mobilierul de lux au fost atuurile acestor proprietati de vanzare dar si principala atractie pentru clientii nostrii. Mai mult, apartamentele de vanzare au fost scoase pe piata cu toate utilitatile incluse, pentru ca un potential client sa se poate muta de indata, fara prea multa bataie de cap. Pe langa acestea, clientii se orienteaza dupa apartamentele care au acces la curte comuna si panorama deosebita.

Proprietatile noastre din cartierul Zorilor sau Plopilor intrunesc cu succes aceste cerinte.55034-8

52911-2Top oferte garsoniere de vanzare

De mare interes au fost si garsonierele, pentru cei care isi cauta o locuinta intima si confortabila. De aceasta data ofertele de top au fost inregistrate in cartierul Manastur iar garsonierele scoase la vanzare s-au remarcat prin finisaje moderne, mobilier personalizat dar si utilitati incluse.55374-1

In atentia clientilor au fost de asemenea garsonierele cu balcon, pentru o mai buna organizare a lucrurilor dar si cele cu suprafata generoasa.Pe langa aceste aspecte, clientii se ghideaza dupa locuinte pozitionate in zone linistite, cat mai departe de traficul si nebunia de pe bulevardele mari ale orasului.

Top oferte case de vanzare

Ti-ai dori si tu sa locuiesti la casa, unde sa te bucuri in voie de frumusetile naturii?

55243-2

55236-1Am realizat pentru dumneavoastra si un top al caselor de vanzare din Cluj Napoca, pentru cei care iubesc traiul linistit si relaxat care poate fii deprins cel mai bine la curte. Locuintele de top au fost cele din cartierele Dambu Rotund, Andrei Muresanu sau Iris. Casele cu un stil arhitectural deosebit s-au remarcat de asemenea prin suprafetele generoase, compartimentarea eficienta dar si finisajele de lux.

55803-2

Un factor de decizie il joaca de asemenea si suprafata terenului de care dispune locuinta, intrucat nimic nu se compara cu pranzul luat in curtea casei sau cu o livada plina de ciresi si vita de vie. In final, trebuie precizat faptul ca la mare cautare sunt locuintele care sunt pozitionate in zone linistite, inconjurate de spatii verzi; nu sunt de ignorat nici cele care ofera o panorama splendida asupra orasului.

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More