Blog

Keep up to date with the latest news
Oua de Paste mai altfel

Oua de Paste mai altfel

Incondeierea oualelor de Paste reprezinta un frumos obicei al nostru, al romanilor, pastrat inca cu grija. Pentru unii, acest mestesug a ajuns sa fie chiar si o arta. Insa de data aceasta, nu va incantam privirile cu oua incondeiate traditional ci cu cateva sugestii prin care va puteti realiza ouale de Paste mai altfel. Ramane la latitudinea dumneavoastra sa raspundeti daca sunt mai creative sau mai frumoase decat cele traditionale. Cred insa ca unele dintre aceste sugestii pot fi puse in practica cu mai putin efort din partea dumneavoastra. Si in cele din urma, mentionam ca multe dintre imagini au fost mai intai adunate de echipa de la BoredPanda, careia ii multumim. 

1. Oua imbracate

Ne imbracam cainii si pisicile asa ca de ce nu si ouale de Paste? Daca va doriti sa fiti mai originali, puteti sa realizati un fel de husa din dantela sau croset ori pur si simplu costumase impletite ca si cele din imagine.

12

2. Oua Doctor Who

De fapt si de drept aceste oua amintesc de nava lui Doctor Who si nu chiar de personajul interstelar. V-a placut serialul?

3

4. Oua cu sclipici

Ce poate fi mai simplu si de efect decat ouale de Paste invelite in sclipici?

4

Ori invelite in bombonele de tort?

56

5. Oua mozaic

Nu cred ca aveti nevoie de explicatie, nu ii asa?

5

 6. Oua Mignon

Aceste `personaje` celebre sunt deja inscriptionate pe diverse obiecte asa ca de ce nu si pe ouale de Paste?

6

7. Si urmand ideea dinainte, va prezentam si ouale Mario! 

7

8. Oua pictate cu acuarele si desenate cu creionul.

8

9. Oua galactice.

910

10. Sprijinim reciclarea pentru un mediu mai sanatos si eficientizarea cheltuielilor, asa ca de ce sa nu ne reciclam si ...cravatele vechi?

Dupa cum vedeti in imaginile de mai jos, puteti inveli ouale in materialul cravatelor pe care nu le mai folositi si pe urma se fierb impreuna. Spuneti-ne si noua intr-un comment daca incercati aceasta idee si rezultatul!

121314

11. Oua - sculptate

Dintre toate sugestiile prezentate pana acum, aceasta este probabil cea mai grea de realizat si cea mai migaloasa. Rezultatul este frumos, totusi.

1115

12. Oua decorate romaneste

Procedeul folosit in imaginile de mai jos este unul pe care il cunoastem si noi de la bunici. Se lipeste de ou frunze si flori uscate, tinute aproape de o panza, si pe urma se fierbe in vopsea.

1718 16

13. Oua de dragon

Aceasta idee de decorare a oualelor s-a nascut ca urmare a serialulul Games of Thrones...si vor avea aceeasi soarta ca si majoritatea personajelor principale.

19

14. Oua in degradee

Ideea este simpla dar nu stim daca rezultatul va fi acelasi ca si in imagine. Astfel, in vasele de vopsea adaugati treptat vopsea pentru a obtine efectul de degradeu.

2021

15. Oua Van Gogh

Evident aceste oua sunt pictate cu o tehnica asemanatoare cu cea a artistului Vincent Van Gogh. Asa ca daca aveti putin talent la pictat, va puteti apuca de tr

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More