Blog

Keep up to date with the latest news
Oferte de vânzare în pragul toamnei

Oferte de vânzare în pragul toamnei

Toamna a început să-și intre în rol, cu temperaturi scăzute, ploi și clasicul covor de frunze arămii. Este anotimpul în care se savurează vinul fiert sau ciocolata caldă, iar acasă este singurul loc în care vrei să ajungi după o zi încărcată. Cum nicăieri nu e ca acasă, acum sunt puse la vânzare diverse oferte de apartamente și case cochete, pregătite să fie “acasă” pentru tine.

Asemenea hainelor pe care le alegem în funcție de personalitatea noastră, la fel și un apartament trebuie să se potrivească cu caracterul nostru. Potrivit pentru o doamnă sau domnișoară delicată, căreia îi plac lucrurile cu iz vintage, acest apartament poate fi cel pe care și l-a dorit mereu.

Vizualizează-l AICI!

Un alt apartament pregătit de vânzare în acestă toamnă este situat în zona Plopilor. Mobilat și utilat modern, poate deveni următorul loc căruia îi vei spune “casă dulce casă”. 

E potrivit pentru tine?

Dacă mereu ți-ai dorit să îți cumperi un apartament în cartierul Mărăști, acum ai ocazia! Accesează link-ul pentru a descoperi un apartamentul disponibil luna acesta - AICI

O casă ruptă din poveștile nemuritoare, utilată și mobilată modern, este una dintre cele mai frumoase case care intră în oferta toamnei. O poți vizualiza chiar acum, aici!

Ofertele puse spre vânzare în această toamnă sunt unele dintre cele mai moderne și de lux rezidențe. O proprietate din Cartierul Europa, cu 4 camere, potrivită pentru o familie, fiind aflată într-o zonă liniștită. Aceasta poate fi vizualizată aici!

Related Posts

Vrei un balcon de efect? Iată cum!

Vrei un balcon de efect? Iată cum!

  Există două tipuri de oameni: cei care folosesc balconul pe post de depozit, mai ales dacă locuiesc într-o garsonieră sau apartame…

Read More
Tu cum ți-ai decorat locuința? Iată aici câteva apartamente care ne-au atras atenția!

Tu cum ți-ai decorat locuința? Iată aici câteva apartamente care ne-au atras atenția!

Preferi o încăpere în nuanțe delicate? Cu accente orientale? Un apartament amenajat elegant sau cu influențe baroce te reprezintă mai …

Read More