Blog

Keep up to date with the latest news
O atmosfera mov in baia ta!

O atmosfera mov in baia ta!

baie-violetLa prima vedere, movul pare o culoare agresiva, mai putin indicata in sala de baie. Utilizata insa moderat sau in combinatie cu alte culori, va da personalitate acestui spatiu, care, de regula, nu reuseste sa iasa din anonimat. In aceasta luna, cand infloresc liliacul si multe alte flori de primavara, fa-ti curaj si abordeaza culoarea mov, alaturi de nuante mai temperate, cum ar fi lila. De cele mai multe ori baia este vazuta ca un spatiu de relaxare in care te deconectezi de tensiunile acumulate peste zi. Movul , fiind o culoare relaxanta, este deci foarte potrivit. Desigur, toate elementele care compun sala de baietrebuie sa transmita liniste si calm. La aceasta senzatie mai contribuie micile decoratiuni si produsele de ingrijire. Asadar, introdu in decor uleiuri, lumânari parfumate si o vaza cu flori de primavara pentru a crea atmosfera perfecta.

baia parter1

Jocuri de culori

Uneori, folosirea mai multor culori intr-o amenajare poate fi riscanta, in sensul ca poate conduce la obtinerea unui aspect incarcat si chiar kitsch. Asta nu inseamna ca trebuie sa te rezumi doar la o culoare. Secretul consta in dozarea lor echilibrata, astfel incat rezultatul sa fie armonios. Desigur, un fundal neutru este cea mai buna alegere pentru persoanele care recurg periodic la redecorari. Astfel, daca pardoseala si peretii sunt albi sau gri, 52poti introduce in acest cadru nuante puternice.

Eleganta la superlativ

Intr-o casa amenajata pretentios, si sala de baie trebuie sa se ridice la inaltimea asteptarilor. Daca te reprezinta stilul modern, dar elegant, feminin si elaborat trebuie sa alegi finisajele din acest stil. Alaturi de finisajele lucioase (in tonuri de lila) si sanitarele moderne, pot fi prezente si obiecte mai putin utilizate intr-un astfel de spatiu: candelabrul, scaunele, perdelele mari si vaporoase.

Simbolul misterului

Movul este simbolul regalitatii, al bogatiei, dar si al intelepciunii si spiritualitatii. Pe plan somatic, aceasta culoare are efect purificator si echilibreaza metabolismul corpului. Movul mai este simbolul imaginii noastre exterioare si al iubirii de sine. Daca tii cont de semnificatia culorilor in decorare, iar movul te reprezinta cel mai bine, utilizeaza-l in sala de baie, mai ales daca aceasta are o suprafata mai mare.

Related Posts

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Din seria cartierelor aflate în topul preferințelor studenților, dar nu numai, își face loc și cartierul Gruia. Noi am vorbit și desp…

Read More
Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Dacă te-ai hotărât să te muți la Cluj sau doar să îți schimbi locuința, noi îți spunem care sunt cele mai ”preferate&r…

Read More