Blog

Keep up to date with the latest news
Interiorul in cuvinte

Interiorul in cuvinte

De multe ori, tendințele din anii anteriori reprezintă unele dintre tendințele actuale și viitoare. Iată care sunt cele mai apreciate:

 

1.Plăci grafice

Aceasta este o tendință care ar putea dispărea în cele din urmă  dar, probabil, nu prea curând. Plăcile grafice au un impact deosebit și oferă o viziune înapoi spre mijlocul secolului, când faianța și gresia au îmbrățișat culoarea și modelul. Încercați să găsiți ceva cu care simțiți că puteți trăi o lungă perioadă de timp, deoarece plăcile sunt destul de durabile. Gândiți-vă la ele ca la o formă de artă. Este o investiție care vă va îmbrăca pereții pentru anii următori.

Edil Agentie Imobiliara

2.Canapele profilate

Această tendință va rămâne pentru mai mult timp. Astăzi, oamenii își  proiectează spațiile pentru a fi folosite. Camera de zi formală face parte din trecut în majoritatea caselor, astfel, crearea spațiilor unde vă puteți întâlni cu prietenii și familia într-un mod confortabil, spre deosebire de unul formal, pare a fi alegerea potrivită.

Edil Agentie Imobiliara

3.Materiale reciclabile

Să sperăm că acest trend va rămâne pentru totdeauna. Este minunat faptul că designerii găsesc mereu metode pentru transformarea materialelor vechi și uzate în piese frumoase pentru decor.

Edil Agentie Imobiliara

4.Ramele negre

Ce modalitate mai bună există de a atrage atentia asupra unuia dintre cele mai importante lucruri din casa dumneavoastră decât cu o ramă închisă, de culoare neagră? Lumina naturală care intră în casa dumneavoastră este esențială. Dacă aveți și o priveliște alături de acea lumină naturală, accentuați-o cu o ramă a ferestrei îndrăzneață, neagră.

Edil Agentie Imobiliara

5. Corpuri de iluminat

Corpurile de iluminat pot fi de multe ori piese de artă, așa că ar trebui să aveți numeroase lămpi în fiecare încăpere. Chiar dacă aveți o încăpere cu un design simplu, dacă ați pus un corp de iluminat uimitor, veți îmbunătăți în mod automat atmosfera camerei.

Edil Agentie Imobiliara

6. Scările în centrul atenției

Edil Agentie Imobiliara

7. Spații deschise și aerisite

Acesta ar trebui să fie prima dumneavoastră schimbare.

Edil Agentie Imobiliara

8. Design minimal

Crearea unui spațiu aerisit, cu mai puține elemente de decor va fi un spațiu în care te vei concentra mai ușor, iar curățenia va fi mai rapidă.

Edil Agentie Imobiliara

Related Posts

Concepte inovatoare in constructia locuintelor moderne

Concepte inovatoare in constructia locuintelor moderne

​In continuare, va prezentam cateva tipuri de locuinte moderne, intalnite in diferite zone ale Globului. Acestea se remarca printr-un design unic, a…

Read More
Cum sa creezi iluzia unui tavan inalt

Cum sa creezi iluzia unui tavan inalt

Mulți oameni visează să aibă tavane înalte în orice încăpere. Dar, luați în considerare acest lucru: Camerele cu tavane …

Read More