Blog

Keep up to date with the latest news
Descoperă potențialul decorațiunilor de Crăciun pentru căminul tău!

Descoperă potențialul decorațiunilor de Crăciun pentru căminul tău!

    Ospitalitatea căminului și dragostea față de sărbătorile de iarnă se reflectă în grija ta față de detalii! Surprinde-i pe cei dragi și transformă acest Crăciun într-unul magic:  inspiră-te din următoarele sugestii!

 

1. Aranjamente pentru geamuri

    Cunoști regula: prima impresie contează. Ei bine, și Moș Crăciun crede la fel! Întâmpină-l cu geamurile împodobite cu crenguțe de brad, globulețe de diferite mărimi și culori. Nu uita, luminițele așezate aici învăluie întreaga încăpere cu un aer magic!

 

2. Holul de la intrare

    După trecerea pragului casei, prima încăpere cu care musafirii tăi vor intra în contact este holul, iar  aici se va face simțit parfumul sărbătorilor din căminul tău. Poți opta pentru ghirlandele din hârtie, realizate chiar de tine, sau pentru luminițe clasice! Oricare ar fi alegere ta, efectul va fi unul fermecător!

 

 3. Bucătăria

  

    În preajma sărbătorilor și tu îți petreci majoritatea timpului în bucătărie? Extinde atmosfera de sărbătoare și în această încăpere cu globurile, coronițele din crengi de brad și porțelanul alb combinat cu cel roșu. Dacă ai turtă dulce de la târgul de Crăciun, o poți include cu ușurință în ansamblul decorului.

 

4. Scaunele 

 

    În momentul în care te așezi pe un scaun îmbrăcat în haine de sărbătoare, te simți deosebit! Dăruiește acest sentiment și musafirilor tăi întâmpindându-i cu panglici așezate atent pe fiecare piesă de mobilier. Poți opta și pentru corinițele din crengi de brad.

 

5. Masa festivă

    Un șervețel roșu, câteva crengi de brad, bastonașe dulci și masa festivă este pregătită să își primească musafirii dragi!  Măslinele obișnuite pot fi integrate cu ușurință în decorul de ansamblu cu un pic de creativitate!

 

6. Canapele primitoare

 

    Orice zi de succes se încheie pe canapeaua dragă. Este cu atât mai primitoare cu cât primește mai multă atenție. Pernele și păturile călduroase sunt ideale pentru o atmosferă deosebită de Crăciun, alături de bradul împodobit în compania persoanelor dragi!

 

Un ultim sfat, nu uita să pui suflet în decorarea  locuinței și transmite aceste sfaturi și prietenilor tăi!

Related Posts

AMENAJAREA LOCURILOR DE JOACĂ DE EXTERIOR ȘI INTERIOR PENTRU COPII

AMENAJAREA LOCURILOR DE JOACĂ DE EXTERIOR ȘI INTERIOR PENTRU COPII

Copiii sunt ființe fragile, care nu trăiesc doar în lumea reală, ci și într-un univers compus dintr-o mulțime de jocuri și activități distra…

Read More
Cum sa vinzi casa in mod inteligent -cateva trucuri si idei

Cum sa vinzi casa in mod inteligent -cateva trucuri si idei

Nu-ti bate capul cu tot felul de tehnici si strategii de vanzari complicate, ci, mai degraba, actioneaza inteligent. Nimeni nu spune ca vanzarea unui…

Read More