Blog

Keep up to date with the latest news
Cum sa-ti usurezi trecerea de la casa la apartament

Cum sa-ti usurezi trecerea de la casa la apartament

Indiferent ca e vorba de job, casa, oras, sau tara, mutarea e tot timpul un lucru greu de facut. Aceasta vine mai tot timpul la pachet cu multe griji si batai de cap, pricinuite de cele mai multe ori de frica de necunoscut.

În articolul de astazi voi vorbi despre trecerea de la o casa spatioasa, la un apartament mai modest si îti voi oferi câteva sfaturi pentru a-ti usura tranzitia.

Pentru început, priveste partea plina a paharului. Mutarea este o ocazie buna de a te debarasa de obiectele vechi si nefolositoare care, pe lânga faptul ca te încurcau, ocupau si mult spatiu de care nu vei mai dispune în viitorul apartament. Profita de împrejurare si fa o fapta buna. Doneaza lucrurile care nu-ti mai sunt utile si arunca-le pe cele inutilizabile. Ia cu tine doar lucrurile necesare.

Indicat ar fi sa pastrezi mobilierul multifunctional. În ziua de azi, când timpul si spatiul sunt mai pretioase ca oricând, obiectele cu întrebuintari multiple te pot scuti de multe griji, precum si de viitoare cheltuieli.

Nu ignora nici obiectele concepute special pentru a salva spatiu, precum mesele si scaunele pliante, sau canapelele ce se pot transforma în pat.

Nu uita de simplitate, caci spatiul redus nu este la fel de permisiv în privinta amenajarilor precum cel al unei case mari. Alege o singura tema si cauta sa folosesti diverse trucuri de iluminare, sau pozitionare pentru a face ca totul sa para mai spatios, mai aerisit.

Alege o singura tema în amenajare. Este foarte important sa abordezi simplitate si unitate în noul camin.

Pune peretii în valoare prin folosirea tablouri care se potrivesc cu încaperea.

camera

Desi mutarea este un lucru dificil, poti profita de ea pentru a schimba anumite lucruri de care nu ai fost multumit în trecut. Practic, e sansa ta la un nou început. Luând totul de la zero nu mai ai nimic de pierdut. În principal ai nevoie doar de curaj si viziune. Succes!

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More