Blog

Keep up to date with the latest news
Cum sa gasesti apartamentul perfect pentru tine

Cum sa gasesti apartamentul perfect pentru tine

In cazul in care te decizi sa stai in chirie,cautarea unui apartament poate fi o etapa destul de stresanta.Raportul calitate-pret trebuie sa fie mereu in echilibru, insa lucrurile nu stau intotdeuna asa cum ne gandim.In plus, de cele mai multe ori timpul este un factor foarte important, dat fiind ca nu poti pierde zile in sir in aceasta vanatoare dupa apartamentul perfect. 

Pentru inceput, ne-am gandit sa iti oferim cateva sfaturi care sa te ajute in momentul in care pornesti la ,,vanatoarea’’ de chirii.

 

1.Stabileste ceea ce ai nevoie.

Pentru inceput, va trebui sa te gandesti bine la ce spatiu ai nevoie cu adevarat. Te muti cu iubitul, cu prietenele, sau cu familia? Esti student/a intr-un oras nou sau ti-ai schimbat pur si simplu locuinta? Acest lucru este demn de luat in calcul deoarece locuind cu chirie, este imperios necesar de luat in calcul  platile utilitatilor. Sfatul nostru este sa nu te intinzi mai mult decat iti permiti; calculeaza cu atentie venitul tau lunar pentru a stabili cu exactitate ce anume iti permiti.

 

2.Creeaza-ti un plan bine organizat.

Stabileste impreuna cu viitoarea ta echipa un plan bine pus la punct atunci cand mergeti sa vedeti apartamentele de inchiriat. In ziua in care tu nu reusesti sa ajungi, sa mearga celalalt si viceversa, pentru a optimiza timpul in favoarea voastra. In plus, stabilind inca de la inceput caror oferte veti acorda atentie ( in functie de criterii precum numarul de camere, cartier, utilitati, etc) veti fi mai organizari, iar cautarea apartamentului ideal va parea un joc interesant.

 

3.Nu te descuraja!

S-ar putea ca munca de cautari sa fie una anevoioasa si sa dureze putin mai mult timp decat probabil te-ai fi asteptat. Aminteste-ti mereu ca nici Roma nu a fost construita intr-o singura zi. Asadar, inarmeaza-te cu multa rabdare si fi perseverent. Analizeaza cu atentie si nu lua decizii in functie de intuitie; pana la urma, apartamentul pe care il cauti va fi locuinata ta pentru o perioada de timp, astfel ca trebuie sa fie un loc confortabil in care sa te simti exact ca acasa.

 

4.Intreaba!

In momentul in care ai gasit ceva ce iti place, pune intrebari.Intreaba proprietarul despre orice neregula consideri sau orice curiozitate. Din moment ce vei petrece un timp indelungat in acel apartament, ai dreptul sa stii orice informatie care tie ti se pare relevanta. In plus, poti incerca sa intrebi si vecinii despre lucruri de interes public, specificatiile zonei sau particularitatile cartierului!

In plus, daca alegi serviciile unei agentii imobiliare cu siguranta aceasta vanatoare va fi mult mai placuta, sugestiile si sfaturile unui specialist fiind de mare ajutor.

Edil Imobiliare,

Dedicati Reusitei Tale

 

Related Posts

Top oferte luna iunie: apartamente de vanzare

Top oferte luna iunie: apartamente de vanzare

În topul apartamentelor de vânzare selectăm pentru dumneavoastră ofertele care se remarcă printr-o locație foarte bună, calitate și …

Read More
O casa noua - avantaje si dezavantaje

O casa noua - avantaje si dezavantaje

Un studiu a arătat că de două ori mai mulți oameni preferă casele nou construite, în locul celor deja existente. „Nou” în…

Read More