Blog

Keep up to date with the latest news
Cu un agent imobiliar vinzi mai repede. Iti spunem noi cum recunosti unul bun!

Cu un agent imobiliar vinzi mai repede. Iti spunem noi cum recunosti unul bun!

In comparatie cu perioada de boom financiar, cumparatorii de astazi sunt un vanat mai greu de gasit si de ochit. Iar atunci cand ai o proprietate de vanzare, ajutorul unui agent imobiliar se poate dovedi salvator! Data fiind experienta lui in vanzari dar si viziunea realista asupra pietei, un agent te poate ajuta sa vinzi mai repede si la un pret mult mai bun decat ai reusi sa vinzi pe cont propriu!

Care sunt semnele dupa care poti sa recunosti un profesionist in acest domeniu?images

1. Din recomandarile fostilor clienti

Unul dintre cele mai puternice argumente in favoarea unui agent imobiliar este reprezentat de mai multe tranzactii reusite, marturii ale fostilor clienti. Asadar, daca ai nevoie de serviciile unui broker imobiliar cel mai bine este sa iei legatura cu prieteni sau cunostinte care au trecut de curand printr-o ecperienta imobiliara reusita. Dupa ce faci rost de recomandari, poti merge mai departe cu demersul tau.

 2.Un bun agent imobiliar solicita mereu o intalnire.

 Inainte de a accepta sa lucreze cu tine, un agent imobiliar profesionist va cere intotdeauna o intalnire si o discutie fata in fata. Pentru a iti cunoaste nevoile, asteptarile dar si posibilitatile o asemenea intalnire este absolut necesara. In plus, tot in urma unei discutii fata in fata vor fi stabilite detalii referitoare la proprietate sau la tranzactia in sine. De asemenea, sa nu consideri o indiscretie daca vei fi intrebat “La ce pret vreti sa vindeti?”, deoarece este firesca ca un agent imobiliar sa puna si asemenea intrebari. In plus, un profesionist iti va oferi si un feedback referitor la pret si nu te va lasa sa stabilesti o suma in afara pietei. EL nu are niciun interes sa iti vanda proprietatea la un pret mai mic, insa un pret realist este absolut necesar pentru o tranzactie fericita. IN final, dupa astfel de discutii, un broker imobiliar exemplar va afisa doar pretul stabilit de comun acord cu tine.

 3. Un profesionist nu iti scoate casa la vanzare fara acordul tau.

In cazul in care un broker a gasit anuntul tau de vanzare in ziar sau pe un site de specialitate, acesta nu il va publica fara acordul tau si te va contacta pentru o colaborare. Nu lua dorinta acestuia de a te reprezenta ca pe un afront, deoarece face parte din meseria lui. Consider-o mai degraba o dovada a faptului ca isi doreste sa lucreze corect si acorda-i o sansa, acceptand intalnirea pe care acesta o solicita. In plus, daca lucreaza ca un profesionist, acesta va dori sa vizioneze locuinta inainte de a o publica pentru vanzare. Indiferent despre ce domeniu este vorba, cel care vinde un produs trebuie sa il cunoasca foarte bine pentru a il prezenta potentialilor cumparatori.

 4. Lucreaza pe baza de contract:

Faptul ca un agent imobiliar iti pune in fata un contract sau o conventie inca de la prima intalnire nu este un fapt care trebuie sa te sperie. Este inca o dovada ca agentul lucreaza legal si vrea sa fie foarte corect, acesta fiind un aspect care trebuie sa te bucure. Este firesc ca acesta sa isi doreasca o acoperire legala pentru serviciile sale, iar pentru un client de buna-credinta acest lucru nu ar trebui sa reprezinte o piedica.

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More