Blog

Keep up to date with the latest news
Cele mai potrivite flori de vara pentru locuinta ta

Cele mai potrivite flori de vara pentru locuinta ta

imagesExista numeroase moduri de a te bucura de vara, iar florile trebuie sa faca neaparat parte din decorul locuintei tale. Cel mai simplu este sa evadezi pur si simplu in mijlocul naturii, dar la fel de adecvat este sa aduci natura la tine in acasa. In acest sens, ai la indemana fie intrebuintarea unor teme vizuale recurente, de sezon, fie introducerea in schema decorativa a unor flori naturale. Va prezentam cele mai inspirate alegeri in materie de flori pentru locuinta ta.

Orhideele sunt cunoscute datorita faptului ca alcatuiesc cel mai mare grup de plante din lume, fiind de asemenea extrem de cunoscute. Florile vin intr-o varietate enorma de forme si culori, astfel ca ai de unde sa alegi. Orhideele sunt de un succes garantat atunci cand infloresc, bucurand privirea oricui.

Violetele Africane  sunt flori compacte care sosesc, de asemenea, intr-o oferta extrem de bogata. Daca cresti un asemenea exemplar la tine in 1locuinta asigura-te ca uzi planta in mod corespunzator. Violeta Africana are nevoie de umiditate si de un loc bine iluminat, insa nu este recomandat sa fie asezata  sub razele directe ale soarelui. Daca beneficiaza de o ingrijire exemplara, te poti astepta ca planta sa infloreasca toata durata anului.

Hibiscus sunt plante cunoscute de toata lumea in special pentru beneficiile pe care le ofera parului. Pe langa aceasta, mai sunt ideale pentru a fi crescute vara in interiorullocuintei tale. Hibiscus solicita multa caldura, multa lumina si umiditate iar daca ii dai atentia cuvenita infloreste intrega vara. Petalele sale pot concura fara probleme cu cele ale trandafirilor la frumusete.

Crinii este poate cea mai potrivita planta de vara pentru interiorul casei tale. Nu doar ca petalele sale albe sunt capabile sa atraga toate privirile ci si parfumul sau imbie intreaga incapere iar cei care vor trece pragul casei tale vor fi puri si simplu incantati. Florile de crin au tendinta sa infloreasca la sfarsitul sezonului cald, daca sunt ingrijite cum trebuie si sunt udate corespunzator.

Bromeliaceae este o familie bogata de plante cu flori. Acestea necesita o ingrijire minima, tolereaza o gama larga de intensitate a luminii si supravietuiesc chiar si in conditii de seceta extrema. Pentru a fi sanatoase ar trebui udate de doua ori pe saptamana.

Related Posts

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Din seria cartierelor aflate în topul preferințelor studenților, dar nu numai, își face loc și cartierul Gruia. Noi am vorbit și desp…

Read More
Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Dacă te-ai hotărât să te muți la Cluj sau doar să îți schimbi locuința, noi îți spunem care sunt cele mai ”preferate&r…

Read More