Blog

Keep up to date with the latest news
Cele mai frumoase case de vânzare din Cluj

Cele mai frumoase case de vânzare din Cluj

Hai că mă mut în Cluj, îmi zic la un moment dat. Locuri de muncă sunt aşa că nu îmi fac probleme de un job, oraş mare este deci nu mă vait de pustietate, mai mult, este şi centru cultural, iar eu am o pasiune pentru locaţiile cu aspect medieval. Pe scurt, hai că îmi fac bagajul şi mă urc în tren ajungând abia după vreo zece ore de drum infernal (cam atât face CFR-ul de la Bucureşti la Cluj). Bineînţeles că în primă fază am optat ca tot omul pentru apartamente de închiriat şi iată-mă undeva la etajul 3 (preferam un 9 sau 10 dar na) privind oraşul de la înălţime şi amintindu-mi citatul din „La răscruce de vânturi” – „Incomparabil mai departe şi mai presus de voi toţi.” Nu am rezistat însă tentaţiei de a-mi arunca ochii şi pe anunţurile cu case de vânzare şi aşa am descoperit oferte imobiliare variate ceea ce mă face să mă gândesc serios la mutarea într-o casă cu grădină şi curte. Până atunci însă mai este ceva timp (nu de alta, dar nu deţin eu Banca Naţională şi culmea, nici tata). Ce am făcut însă a fost să alcătuiesc un top al celor mai frumoase case de vânzare din Cluj-Napoca, top pe care îl împărtăşesc cu toţi cei care citesc acest blog.

 

1. Casă-vilă cu zece camere

Această casă de vânzare cu zece camere se găseşte în cartierul Andrei Mureşanu, într-un decor pitoresc, iar zona este una liniştită. Bonus - este în apropierea mijloacelor de transport şi am înţeles că se vinde complet mobilată şi utilată. Bineînţeles că pe mine mă fascinează spaţiul de pe lângă casă şi deja văd curtea plină de ronduri cu flori.

Edil Agentie Imobiliara

 

2. Casă de lux în Iris

Este vorba despre o construcţie nouă cu un aspect exterior ireproşabil care cu siguranţă poate fi trecută pe lista de dorinţe. Casa dispune de cinci camere mobilate şi utilate modern, iar terenul adiacent clădirii este de asemenea încântător. Dacă îmi deschid firmă, aş vrea o asemenea clădire.

Edil Agentie Imobiliara

 

3. Casă modernă cu o curte superbă în Gheorghieni

Ei bine, dincolo de clădirea care se pretează atât unei locuinţe cât şi unui sediu de firmă sau clinică, trebuie să subliniez că terenul din jurul ei este cu adevărat superb. Genul ăla de curte care te face să îţi calculezi bugetul şi să vrei să o cumperi instant.

Edil Agentie Imobiliara

 

4. Casă nouă în Dâmbu Rotund

De data aceasta am găsit o casă cu o curte mai restrânsă dar cu un interior generos şi un aspect exterior foarte drăguţ. Faptul că este şi semimobilată este un atu, iar zona liniştită în care se găseşte îi va aduce în mod cert mulţi cumpărători.

Edil Agentie Imobiliara

Zic să mă opresc aici cu exemplele deoarece Clujul e plin cu case de vânzare ce atrag privirile şi cumpărătorii de toate felurile. Pornim aşadar la o plimbare prin centrul vechi al oraşului şi ne vedem data viitoare cu noi impresii de pe străzile impunătorului Cluj-Napoca.

Citește și idei pentru decorarea balconului.

Related Posts

Casa visurilor tale!

Casa visurilor tale!

Încă de mic visai la casa visurilor tale, cu piscină, multă iarbă verde, spațiu pentru relaxare, parcare și multe camere pe care să le de…

Read More
Știai că, în România sunt cei mai mulți proprietari de locuințe?

Știai că, în România sunt cei mai mulți proprietari de locuințe?

Conform unui studio efectuat de Oficiul European de Statistică (Eurostat), România se clasifică pe primul loc în Uniunea Europeană din punct de v…

Read More