Blog

Keep up to date with the latest news
Ce spune numărul casei tale despre tine

Ce spune numărul casei tale despre tine

Vibraţia numărului casei sau apartamentului poate indica multe lucruri interesante despre proprietar şi despre persoanele care locuiesc în acel spaţiu -  începând cu meseriile care li se potrivesc până la influența locuinţei asupra destinului lor.

Cum calculezi cifra finală

Pentru a determina numărul casei, trebuie să aduni cifrele din componenţa sa, până când ajungi la una singură. De exemplu, dacă numărul locuinţei tale este 66, procedezi în felul următor: 6+6 = 12; 1+2 = 3.Iar 3 este cifra finală, pe care te bazezi pentru a afla noi informații.

Cifra 1 încurajează spiritele independente

Locuințele purtând acest număr susţin independenţa celor care sunt în căutarea unui nou început. Locatarii sunt persoane cărora le place să deţină controlul. Pentru că încurajează independenţa, inovaţia şi ambiţia, dar şi spiritul de lider, casele cu numărul 1 sunt perfecte pentru oameni de afaceri, manageri, persoane cu inițitivă, actori, angajați în industria de divertisment și media.

Cifra 2 e pentru familişti

Numărul încurajează intimitatea, creativitatea şi răbdarea. Dacă vrei să te bucuri de pace şi linişte, trebuie să locuieşti într-o casă cu numărul 2. Locul e perfect pentru oamenii care au acumulat deja venituri și vor doar să se bucure de viaţă. Energia cifrei este legată de sensibilitate şi sentimentalism, aşa că locuinţa va fi un loc plăcut, plin de fotografii. Locatarii adoră reuniunile de familie și își decorează casa ca atare.

Cifra 3 aduce noroc

Casele sau apartamentele cu numărul 3 sunt ideale pentru adunări, reuniuni de familie, creşterea copiilor şi reprezintă un spațiu unde se comuncă bine. Pentru locatari – artiști, comedianți, oameni pasionați de călătorii -  3 este numărul norocos. Casa purtând cifra 3 le va aduce noroc şi bani. Ai grijă atunci când alegi decoraţiunile şi mobila, evită cheltuielile inutile.

Cifra 4 înseamnă stabilitate

Într-un spaţiu cu numărul 4 te simţi în siguranţă și încrezătoare în propriile forțe. Cifra încurajează oamenii care au obiective clare şi sunt ambiţioşi, îi ajută pe cei care vor să devină doctori, manageri. Atenție însă, energiile locului te pot transforma într-o persoană mai puțin flexibilă, conservatoare. Locatarii doresc în general un cămin simplu, chiar dacă viața lor e aventuroasă.

Cifra 5, potrivită extorvertiţilor

Casele cu numărul 5 sunt ideale pentru extrovertiți, pentru persoanele care adoră să călătorească, pentru „păsările de noapte“ şi pentru cele care au un spirit veşnic tânăr. Tocmai din acest motiv, locuințele purtând această cifră sunt mai mult goale, fiindcă proprietarii le închiriază frecvent. Deoarece vibraţia cifrei 5 încurajează diversitatea, locatarii vor dori să schimbi mobila des, să redecoreze mereu, cu obiecte inedite.

Cifra 6, un cuib cu dragoste

Adeseori având o frumuseţe impresionantă, casa cu numărul 6 este excelentă pentru familii numeroase, cu animale de companie, dar şi pentru persoanele care dezvoltă afaceri. Este, practic, un cuib clădit cu dragoste. Cei care locuiesc aici – bucătari, artiști, oameni de afaceri -  îşi fac multe griji în privinţa aspectului interior și exterior al clădirii. Proprietarii vor alege culori vesele, obiecte decorative scumpe și de bun gust, mobilă confortabilă și multe plante.

Cifra 7 îi ajută pe poeţi

Locuințele purtând acest număr sunt excelente pentru oamenii care iubesc natura şi pentru cei care au nevoie de un spaţiu personal destul de mare. Casele sunt adeseori construite departe de stradă, iar copacii le acoperă, protejându-le de privirile indiscrete. Sunt ideale pentru oamenii care adoră să fie izolaţi şi să se dedice laturii spirituale sau creative, cum ar fi scriitorii sau poeţii.

Cifra 8, pentru căminele opulente

În China, 8, care seamănă cu simbolul infinitului, este cifra banilor. Trebuie să ai grijă de casa care poartă numărul 8 şi să nu te zgârceşti cu investiţiile. Cei ce locuiesc aici - antreprenori, persoane obsedate de carieră -  vor dori întotdeauna mai mult: mai multă mobilă, mai multe îmbunătăţiri, mai multe obiecte cu care să îi impresioneze pe invitați.

Cifra 9 guvernează spaţiile primitoare

Toată lumea se simte binevenită în spațiile primitoare, iar casele guvernate de cifra 9 sunt foarte bune pentru familiile cu membri provenind din mai multe culturi. Dacă iubeşti animalele, această casă e perfectă pentru tine. Doctorii, asistentele medicale şi persoanele care au grijă de semenii lor sunt favorizaţi de vibraţia numărului 9. Locatarii trebuie să îşi exprime sentimentele, amintirile dar şi creativitatea, și le vor pune în valoare cu ajutorul obiectelor decorative.

 

 

Related Posts

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Din seria cartierelor aflate în topul preferințelor studenților, dar nu numai, își face loc și cartierul Gruia. Noi am vorbit și desp…

Read More
Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Dacă te-ai hotărât să te muți la Cluj sau doar să îți schimbi locuința, noi îți spunem care sunt cele mai ”preferate&r…

Read More