Blog

Keep up to date with the latest news
Cateva motive sa angajezi un agent imobiliar

Cateva motive sa angajezi un agent imobiliar

Cu totii stim cat de importanta este multumita vanzarii unei proprietati. Ne dorim sa o vindem in timp util si  sa avem satisfactiile banesti pe care ni le-am propus.In ziua de azi , vanzarile in mediul online se desfasoarea la cote maxime, toata lumea vinde si cumpara foarte usor.Insa, ca vanzarile imobiliare sa fie intotdeauna o reusita, iti prezentam cateva motive pentru a apela la un specialist in domeniu.

 

1.Agentul imobiliar are o viziune mai ampla asupra lucrurilor!

Expertul imobiliar are deja o educatie formata in ceea de proveste domeniul imobiliar.In ceea ce urmeaza vei putea sta linistit deoarece din moment ce ai apelat la un expert, vei fi pe maini bune.Tot secretul este sa gasesti persoana potrivita la momentul potrivit.Desi aceasta facilitate s-ar putea sa genereze un cost in plus, este cea mai buna metoda de a salva timp.

 

2.Agentul imobiliar va incerca sa te ghideze spre cel mai bun pret.

Strategia de negociere  cu cumparatorul sau vanzatorul, se va solidifica doar dupa ce agentul va lua in considerare anumiti factori. Acestia de regula sunt: localizarea, compartimentarea,  suprafata disponibila si conditiile de pe piata imobiliara.Doar dupa ce acestea vor fi analizate, impreuna cu agentul veti putea stabili un pret corect de vanzare sau de cumparare.

 

3.Orientarea catre o locatie buna

Un agent imobiliar cunoaste detalii despre cartierul unde urmeaza sa te muti. Acest lucru este deosebit de important deoarece cunoscand istoricul locului, iti poate da detalii despre scoli in apropiere, punctele de interes din zona, gradul de agitatie, si informatii pretioase despre noii tai vecini.

 

4.Un agent imobiliar este un bun negociator

Diferit de proprietar, care are un grad de atasament fata de proprietate, agentul imobiliar este detasat si poate negocia realist termenii tranzactiei. Avand experienta in domeniu, poate discuta si lua in considerare aspectele pozitive si negative luand atitudine.

 

5.Te scuteste de drumuri

In caz ca nu stiai, agentul imobiliar se ocupa de toate actele necesare tranzactiei.Sunt necesare vizite la primarie si o oridine ireprosabila in acte ca sa nu se produca erori ce ar putea afecta negocierea.Totodata, agentii sunt buni cunoscatori ai pietei fapt care poate influenta si grabi tranzactia.

Luand in considerare toate aceste aspecte,care pot fi in favoarea ta,iti recomandam cu caldura sa apelezi la un expert imobiliar!

Related Posts

Achizitionarea unei locuinte

Achizitionarea unei locuinte

Esti pregatit sa achizitionezi o locuinta? Cumpararea acesteia reprezinta una dintre cele mai importante decizii din punct de vedere financiar pe care…

Read More
Cateva motive intemeiate pentru care trebuie sa angajezi un agent imobiliar

Cateva motive intemeiate pentru care trebuie sa angajezi un agent imobiliar

Cu asa de mult acces la informatie, disponibila mai ales in mediul online, foarte multi oameni se intreaba de ce ar trebui sa angajeze un agent imobil…

Read More