Blog

Keep up to date with the latest news
Casa- curcubeu din New York

Casa- curcubeu din New York

In cate culori ne putem vopsi exteriorul casei noastre? In general, suntem sfatuiti sa alegem doua-trei culori contrastante pentru pereti si decoratii si rame ori cateva culori din aceeasi gama.

Artista Kat O'Sullivan a decis insa sa se razvrateasca si a transformat locuinta sa personala din Cottekill,  New York intr-o expozitie buimacitoare de culori. Casa-curcubeu este atat de...colorata incat unii denumesc rezultatul eforturilor sale, opera de arta psihedelica. Cu alte cuvinte, efectul provocat de aceasta locuinta este similar cu cel al drogurilor ( LSD in special), manifestat prin halucinatii si aparente expansiuni ale constiintei.

123

Aceasta locuinta este inconjurata de 16 acrii de teren impadurit si se afla pe malul unui lac, dar cu siguranta nu se poate spune ca se confunda cu natura. In rest ce sa va mai spunem... Kat a cheltuit aproximativ 1000 de dolari pe vopseaua cu care si-a decorat locuinta dar casa ei este singura lucrare de design imobiliar pe care a facut-o. Ca si liber-profesionista, ea prefera sa creeze pulovere reciclate, obiecte de arta si decoratie si sa picteze autobuze de scoala. Bineinteles, cam in aceleasi combinatii de culori si motive reprezentate de casa-curcubeu. (surse: www. curious-places, blogspot.ro, www. katwise.com)

56

Related Posts

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Din seria cartierelor aflate în topul preferințelor studenților, dar nu numai, își face loc și cartierul Gruia. Noi am vorbit și desp…

Read More
Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Dacă te-ai hotărât să te muți la Cluj sau doar să îți schimbi locuința, noi îți spunem care sunt cele mai ”preferate&r…

Read More