Blog

Keep up to date with the latest news
Ati inceput pregatirile pentru Craciun?

Ati inceput pregatirile pentru Craciun?

Pregatirea si decorarea unei case pentru Craciun reprezinta doua dintre aspectele cele mai placute ale acestui sezon festiv. De cele mai multe ori, oamenii nu stiu de unde sa inceapa cu decorarea sau cum sa continue dupa ce au inceput. Acest articol va va indruma in pregatirea casei pentru  Craciun.

  • Faceti curat. Decoratiunile nu vor arata deloc bine daca sunt acoperite de panza de paianjen. Incearcati sa faceti o curatenie generala. Pe urma, mutati plantele de afara in interiorul locuintei, daca credeti ca nu vor supravietui frigului. In cazul in care aveti copii, incercati o metoda prin care sa ii convingeti sa isi faca singuri curatenie in camera, cum ar fi sa le spuneti ca Mosul ar putea sa nu ajunga si la ei daca nu fac asta. Cu siguranta va functiona. Cu aceasta cale, le puteti sugera sa isi aleaga cateva jucarii mai vechi, pentru a le dona unei fundatii de caritate.

 

  • Pregatiti instalatiile de iluminat. Daca aveti deja instalatii, utilizati-le; daca nu doriti sa le folositi  pe cele care le aveti deja, mergeti la magazine si cumparati altele noi. Nu exista un anumit tip de instalatii care sunt potrivite sau care nu sunt potrivite, aici intervine doar gustul personal. Ganditi-va unde vreti sa asezati aceste corpuri de iluminat, pentru a va asigura ca ati achizitionat numarul potrivit si dimensiunea potrivita.

  • Instalati bradul. Puteti achizitiona un brad natural sau unul artificial. Asezati instalatia, apoi beteaua in cazul in care doriti sa o folositi, apoi ornamentele. Puteti sa va chemati intreaga familie sa va ajute, iar fiecare sa isi aleaga un ornament preferat pe care sa-l aseze cu grija pe crengile bradului. Apoi, aseaza varful bradului. Acesta poate fi un inger, o stea sau orice altceva. Din nou, este alegerea dumneavoastra personala.

  • Construiti o casa din turta dulce. Nu trebuie sa arate ca in magazine, o puteti orna cum doriti.

  • Coaceti biscuiti. Daca sunt in pericol de a fi mancati pana sa ajunga Mosul, asigurati-va ca ati pus cativa deoparte sau ganditi-va sa mai gatiti inca o portie inainte de Craciun.

  • Cumparati cadouri. Faceti o lista si verificati-o inca o data, pentru cine cumparati si ce vreti sa le daruiti. Asigurati-va ca suma pentru fiecare cadou se va incadra in bugetul dumneavoastra inainte sa porniti la cumparaturi. Odata ce ati achizitionat cadourile, impachetati-le! O idee ingenioasa este sa folositi paginile de ziar (in special cele cu ilustratii) sau pungi de cadou. Fundite, rafie, sau alte ornamente pot fi folosite. Nu uita sa scrii pe pachet numele fiecaruia.

  • Asezati cateva cadouri sub brad. Daca aveti copii, este ideal sa nu puneti cadourile acestora sub brad, decat inainte de Craciun. Daca aveti matusi, unchi, alti membrii ai familiei, prieteni sau vecini, puneti cadourile lor sub brad. Imaginea va fi una cu adevarat deosebita.

Related Posts

Craciunul in locuintele moderne

Craciunul in locuintele moderne

Sarbatorile de iarna se apropie. Decoratiunile traditionale de Craciun sunt primitoare si inspira un aer cald, dar poate nu sunt potrivite pentru cei …

Read More
Decorul de sarbatori

Decorul de sarbatori

Cu bradul in casa, Mos Craciun, renii in curte si beteala impotmolita in covor, decoratiunile de Craciun au tendinta de a deveni usor coplesitoar…

Read More