Blog

Keep up to date with the latest news
Argumente pro si contra cu privire la construirea unei piscine

Argumente pro si contra cu privire la construirea unei piscine

In Romania, indiferent de zona geografica in care traiti, va puteti bucura de caldura aproximativ 3 luni pe ani! Astfel, doar 3 luni va puteti bucura si de piscina. Asta daca optati pentru una exterioara, in cazul in care alegeti una interioara, atunci puteti inota tot anul, ori de cate ori va doriti acest lucru.piscina-interioara-vila-ambient

Pentru unii dintre noi o piscina reprezinta un lux, este un bun la care putem doar visa, pentru altii este o necesitate. In cazul in care va hotarati totusi sa construiti sau sa va instalati o piscina in curtea din spate, ar fi bine sa va ganditi mai intai la avantajele si dezavantajele cu care vine insotita minunata piscina. Dupa ce cantaresti extrem de bine situatia puteti lua o decizie finala.

Argumente pro:
Un mare argument pro al unei piscine este faptul ca inotul este un sport extraordinar atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Acesta dezvolta musculatura si imbunatateste sistemul respirator. Avand propria piscina, puteti inota oricand, oricat de mult va doriti. In plus, in timpul verii timpul petrecut la piscina este si o metoda foarte buna de relaxare. Mai mult, daca invitati cativa prieteni la dumneavoastra, puteti organiza o grozava petrecere la marginea piscinei. In final, trebuie mentionat faptul ca avand propria piscina puteti inota chiar si in timpul noptii, daca asta este ceea ce va doriti.
thumbbig_foto_505c445f8d411_sfhshgdfgArgumente contra:
Un prim contra argument este faptul ca piscinele pot fi foarte periculoase daca aveti copii si ii lasati nesupravegheati sau nu stiu sa inoate. Daca avem in vedere si costurile pentru o piscina, atunci alte probleme intervin. In cazul in care cumperi imobilul cu tot cu piscina este ok, trebuie sa suporti doar costurile de intretinere, altfel trebuie sa aveti un buget destul de generos, fie ca doriti s-o construiti in regie proprie, fie ca optati pentru un bazin ce urmeaza sa fie instalat.

De ceea ce trebuie sa tineti cont este ca o piscina, la fel ca si un garaj, ridica valoarea unui imobil. Astfel daca intetionati pe viitor sa va vindeti casa, sunt mari sanse sa obtineti mai mult pe ea, doar pentru ca aveti piscina. In ceea ce priveste intretinerea ei, trebuie sa va informati din timp. Pentru a avea o piscina curata veti avea nevoie de filtre, produse biochimice si ceva timp liber. O intretinere defectuoasa poate conduce la imbolnavirea inotatorilor si aparitia algelor. Trebuie sa aveti grija de PH-ul apei.

O piscina poate fi locul pe care-l veti adora, dar in acelasi timp va poate da si mari batai de cap.

Related Posts

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Din seria cartierelor aflate în topul preferințelor studenților, dar nu numai, își face loc și cartierul Gruia. Noi am vorbit și desp…

Read More
Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Dacă te-ai hotărât să te muți la Cluj sau doar să îți schimbi locuința, noi îți spunem care sunt cele mai ”preferate&r…

Read More