Blog

Keep up to date with the latest news
Acoperisurile din tigla solara

Acoperisurile din tigla solara

Viitorul caselor ecologice este reprezentat de noile acoperisuri din tigla solara, noua inventie care te ajuta sa economisesti din mai multe privinte.

Unul dintre avantajele acestora este economisirea din punct de vedere financiar. Cu ajutorul acestei inventii, vei avea o sursa de caldura inepuizabila, care sa iti incalzeasca caminul fara prea multe costuri. Aceasta este o metoda usoara de a profita de caldura solara pentru caminul tau, intr-un mod ecologic si usor. Un alt avantaj il constituie design-ul acestora. Daca pana acum ati putut beneficia de caldura oferita de vechile panouri solare, care pe langa faptul ca ocupau mult spatiu, erau si inaccesibile din punct de vedere financiar pentru multi dintre noi, acum va puteti bucura de un camin in care caldura si apa calda nu lipsesc.

Traim intr-o lume in care poluarea este elementul predominant atunci cand vorbim despre problemele pe termen lung. Acesta este unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le avem in vedere atunci cand ne gandim sa ne construim o casa. Trebuie sa ne gandim la viitor, la costuri, aspect si rezistenta in timp.

Aceste tigle sunt construite din materiale rezistente, pe care se poate circula in cazul in care este necesara o operatiune de reparare sau modificare a acestora. Montarea se face precum cea a tiglelor de pana acum, cu aceeasi usurinta. Energia produsa de acestea este puternica in ciuda cu marimii lor. Exista, de asemenea, tigle solare transparente, care ofera acoperisurilor un aspect inovativ si interesant. Probabil va ganditi ca acestea din urma nu sunt atat de rezistente, insa va putem asigura ca rezistenta lor la conditiile vremii este foarte ridicata, chiar daca sunt construite din Plexiglas sau PMMA (polimetacrilat de metil, care este un material termoplastic rigid, cu o buna transmisie luminoasa, foarte usor si rezistent la impact). Unii sunt de parere ca aceste materiale sunt mai bune datorita faptului ca permit soarelui sa intre prin acoperis, astfel vei beneficia de lumina naturala direct in casa ta.

Related Posts

Peste 50.000 de locuinţe noi în 2017

Peste 50.000 de locuinţe noi în 2017

Un număr de 53.301 de locuinţe au fost finalizate în anul 2017 în România, cu 1.095 mai multe decât în anul anterior, conform datelor publicate…

Read More