Blog

Keep up to date with the latest news
 6 sfaturi pentru a atrage cumparatorii pentru casa ta in aceasta iarna

6 sfaturi pentru a atrage cumparatorii pentru casa ta in aceasta iarna

Uneori este extrem de greu sa iti vinzi proprietatea in timpul iernii. De aceea, este nevoie de multa pregatire pentru ca locuinta ta sa fie stralucitoare si in atentia clientilor si in sezonul rece. In continuare iti prezentam 6 sfaturi pentru a iti vinde casa cat mai repede in timpul iernii.

In primul rand, trebuie sa stiti ca este o mare concurenta in sectorul preturilor. Daca proprietatile se vand mai greu in timpul iernii, nu inseamna ca un potential comparator ar plati pentru o casa mai mult decat aceasta merita. Asadar, daca pretul este prea mare,oamenii vor merge sa caute in alta parte. Analistii imobiliari au descoperit ca o casa pusa in vanzare atrage clientii in perioada imediat apropiata apropiata. Astfel, daca iti planuiesti sa scazi pretul mai tarziu, casa ta nu va beneficia de aceeasi atentie. Pentru a stabili un pret corect, este recomandabil sa consulti site-urile de specialitate sau sa vorbesti cu un agent imobiliar care te va ajuta sa stabilesti valoarea exacta a proprietatii.

In al doilea rand, trebuie sa ii faci casei cateva poze profesionale. Chiar daca gazonul este acoperit cu zapada si copacii nu au frunze, este foarte important sa faceti fotografii de calitate mare pentru a le atasa anuntului pe internet. Studiile de specialitate au demonstrat ca locuintele scoase la vanzare si prezentate cu ajutorul fotografiilor facute de profesionisti au fost vandute la preturi mai mari decat ar fi fost vandute in mod obisnuit.

In continuare, pastrati o atmosfera calda si primitoare in casa. Asigura-te ca semnul “De vanzare”din fata proprietatii iese in evidenta. Zapada de pe trotuar trebuie indepartata zilnic si frunzele din curte si de pe acoperis,aduse de aerul toamnei, trebuie maturate.

Lasati lumina in casele voastre. Lunile de iarna pot fi intunecoase si reci, asa ca este extrem de important sa urmati anumiti pasi pentru a va pastra casa calda si primitoare. Lasati caldura pornita, deschideti obloanele casei si porniti lumina(atat in casa cat si afara). Astfel,oamenii vor vedea cu siguranta casa dumneavoastra.

Faceti ordine mereu. Printre petrecerile de sarbatori si reuninunile de familie poate fi dificil sa va pastrati casa mereu ordonata. Gasiti un spatiu destinat hainelor, umbrelelor sau cizmelor si asigurati-va mereu ca gresia si pardoseala sunt curate. De asemenea, este bine sa aaveti decoratiunile de Craciun pornite pana la inceputul lunii ianuarie, dar nu le lasati instalate pana in Martie!

Faceti-va un program clar pentru a stii cu exactitate cand este mai bine sa aveti casa deschisa pentru eventualii cumparatori. Din decembrie pana in februarie este posibil sa aveti activitati care nu va vor permite oricand sa primiti vizite! Asadar, este necesar sa aveti un orar bine stabilit pentru a evita situatiile neplacute.

Related Posts

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Din seria cartierelor aflate în topul preferințelor studenților, dar nu numai, își face loc și cartierul Gruia. Noi am vorbit și desp…

Read More
Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Dacă te-ai hotărât să te muți la Cluj sau doar să îți schimbi locuința, noi îți spunem care sunt cele mai ”preferate&r…

Read More