Blog

Keep up to date with the latest news
5 sfaturi pentru o buna convietuire in chirie

5 sfaturi pentru o buna convietuire in chirie

Odata cu venirea toamnei, gandul ne poarta inapoi in copilarie, la vizitele facute in casa bunicilor care a fost pentru multi un loc magic, propice povestilor demult apuse.10719190_800159420036756_175380040_n

Influenta vintage se poate caracteriza si prin romantism, delicatete, accesorii care atrag atentia intr-un mod discret dar sigur . Acest stil poate fi subliniat si prin anumite elemente care fac parte din alte stiluri pentru a produce o pata de culoare, cum ar fi un covor cu imprimeu din tigru sau chiar o vaza mai sofisticata amplasata strategic la intrare alaturi si de o oglinda mare cu cuier.

Pentru a readuce aceasta atmosfera in caminul vostru, puteti apela la cateva elemente, cum ar fi un candelabru mare in sufragerie sau chiar si pe hol pentru a impresiona inca de la primii pasi facuti in apartament.

Pentru obtinerea efectului vintage este indicat sa folositi o mobila neaparat din lemn masiv care sa se apropie de cea pe care bunica voastra o folosea. In ceea ce priveste alegerea covorului, recomandarea este  sa fie unul din lana naturala, destul de mare incat sa ocupe spatiul din sufragerie.

Pardoseala de tip sah precum si cea alba sunt o decizie foarte buna pentru bucatarie.  In ceea ce priveste mobilierul, puteti opta pentru acel tip de mobile care are dulapuri cu gemulete in care sa se vada si vesela care trebuie sa fie cat se poate de colorata.  Fetele de masa brodate precum si vazele de flori pictate manual merita luate in considerare. Ceasurile de perete, indeosebi cele cu cuc se incadreaza cu success tendintei noastre.

Sticker-de-perete-floral-tiparo-si-ceas-cu-cuc1Daca aveti norocul sa aveti si un semineu in casa, atmosfera de basm va fi cu siguranta obtinuta si va ve-ti putea bucura de o seara relaxanta in cadrul propriului camin. Semineul, pe langa aspectele sale estetice, este foarte util si in timpul iernii si poate fi o investitie demna de a fi luata in considerare.

Pentru dormitor puteti recurge la o mobila care sa aiba fie usile pictate manual sau chiar sa aiba o oglinda incorporate in exterior.vanghelis2

Cateva bibelouri alese cu gust isi pot gasi locul in biblioteca dumneavoastra, alaturi de cateva carti imbracate in piele.

Sa nu fie frica sa jonglati cu culorile din apartament  pentru a obtine acel aspect diafan precum si cu unele elemente care se pot schimba mai usor, cum ar fi tablourile sau draperile.

Aspectul casei dumneavoastra  poate sa fie mult mai repede schimbat si fara mari investitii. Trebuie sa aveti putina incredere si initiativa.

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More