Blog

Keep up to date with the latest news
4 sugestii utile pentru vânzători

4 sugestii utile pentru vânzători

Atunci când mergi la o aniversare, depui efort și atenție în pregătirea cadoului. Alegi conținutul, apoi ambalajul, îl împachetezi cu atenție și ești nerăbdător să-l oferi și să vezi reacția sărbătoritului. Același lucru se aplică și atunci când te decizi să scoți la vânzare apartamentul, garsoniera sau casa.

Citește mai jos câteva sugestii pentru a capta atenția cumpărătorilor!

 

  1. Ai făcut reparațiile necesare? Dacă vrei să-ți găsești cumpărător în cel mai scurt timp, asigură-te că oferi casa, apartamentul, garsoniera la vânzare într-o stare cât mai bună. Pereții zgâriați, întrerupătorul ne fixat în perete, un bec ars, nu sunt trecute cu vederea și se pot observa atât în poze cât și la fața locului. Ofertele pe piața din Cluj Napoca sunt în continuă creștere, iar locuința ta trebuie să iasă în evidență!
  2. Vrei ca intrarea să fie primitoare atunci când doritorii îți calcă pragul casei? Dacă dorești să lași o primă impresie foarte bună față de cumpărătorii care doresc să vizioneze locuința, fii atent la micile detalii. Pentru cei care într-adevăr doresc să impresioneze, dăruiește-le noilor proprietari un cadou simbolic de ,,casă nouă,, alături de o urare!
  3. Atunci când scoți la vânzare imobilul, asigură-te că păstrezi curățenia. Nu știi nicio dată când cei interesați  vor să viziteze apartamentul, garsoniera sau casa. Acest aspect  poate influența decizia finală! Înaintea vizitelor, fă totul să strălucească!
  4. În cazul în care locuiești la casă, nu uita de grădină sau de terasă. Aviz și celor care locuiesc la apartament sau garsonieră și au balcon. De regulă, acesta este pe post de spațiu de depozitare. Dacă nu reușești să muți toate lucrurile, important este să fie curat! În curte sau grădină, greblează frunzele, aranjează lucrurile aruncate la întâmplare, decorează terasa cu flori. Dacă mergi pe ideea ”lasă că merge și așa” cumpărătorii nu vor dori să ”bată palma”. Nu uitați că neglijența este de multe ori taxată!

 

Folosiți-vă de aceste sugestii, iar feedback-ul pozitiv atât din partea cumpărătorilor cât și din partea agenților imobiliari nu va întârzia să apară!

Related Posts

Toamna aduce noi oferte de închiriere

Toamna aduce noi oferte de închiriere

Toamna aduce cu ea cele mai frumoase culori. Peisajele devin superbe iar plimbările tot mai plăcute.Toamna a trecut pe la noi prin agenție și a ad…

Read More
Vrei un balcon de efect? Iată cum!

Vrei un balcon de efect? Iată cum!

  Există două tipuri de oameni: cei care folosesc balconul pe post de depozit, mai ales dacă locuiesc într-o garsonieră sau apartame…

Read More