Blog

Keep up to date with the latest news
20 de ani de EDIL

20 de ani de EDIL

Pe data de 28 octombrie Edil Imobiliare a implinit 20 de ani de activitate pe piata imobiliara, 20 de ani in care compania a acumulat experienta,a trasat proceduri si reguli clare de actiune pentru situatii diverse si a specializat continuu personalul pentru a putea oferi cele mai bune servicii si pentru a anticipa modificarile de piata.

Impreuna cu partenerii si colaboratorii nostri am sarbatorit frumoasa aniversare, parca facand parte dintr-o poveste. Eleganta salii si a vestimentatiei participantiilor, baloanele rosu-albastre de brand de companie, paharele de sampanie, artificiile care au insotit tortul in forma de casa si emotiile de pe fata fiecaruia au scris frumoasa poveste ,,Edil 20 de ani!".
Si pentru ca Edilul a facut istorie, trebuia ca fiecare invitat sa afle, in linii mari, cum a crescut si cum s-a dezvoltat intreaga companie. Desi totul a inceput, in 1991, cu doar 2 persoane, o secretara (Carmen Miron) si un consilier imobiliar (Miron Vasile) si cu o mare dorinta de a reusi, azi, agentia are sub aripa 60 de persoane care muncesc in fiecare zi pentru a oferi cele mai bune servicii.

In 1997, Edil a mai deschis un punct de lucru la Cluj, in 1998 piata si volumul de tranzactii au crescut si in 2001 concurenta in domeniu s-a intensificat, iar anul urmator au aparut departamente noi: resurse umane, juridic, IT, marketing. In 2004, agentia a inceput sa lucreze pe pachete de oferte de business si s-a legat de mediul de business, prin parteneriate cu banci, firme de constructii, birouri de arhitectura si urbanism. In 2005 a trecut granitele judetului si si-a extins activitatea prin filiala de la Bucuresti, un an mai tarziu s-a deschis punctul de lucru de la Sibiu, iar in 2007, varf de piata imobiliara, devin functionale puncte de lucru la Brasov si Madrid, Spania fiind atunci una dintre cele mai populare destinatii printre romanii plecati la munca.

Criza financiara globala izbucnita in 2008 a lovit puternic piata imobiliara, iar efectele s-au vazut: tranzactiile si preturile au scazut semnificativ. "Recesiunea a facut gaura si in solul Clujului, si al Madridului, si al Bucurestiului. S-au luat masuri dureroase, dar necesare", a spus Virgil Muresan, amfitrionul evenimentului. Masurile au vizat inchiderea biroului din Madrid, scaderea personalului din agentiile din Cluj si Bucuresti cu pana la 50% sau renuntarea la departamentul de marketing. In februarie 2009, Edil mai avea doar 9 angajati, iar in martie se inchidea sediul din Bucuresti si se deschidea procedura insolventei. Masurile de criza au dus la noi fluctuatii: numarul angajatilor creste la 28 si se dezvolta departamentul IT.

Azi, datorita strategiei de dezvoltare mereu in schimbare, Edil are 60 de angajati, multi clienti, un necesar curs de formatori imobiliari si singura academie imobiliara de pe piata. Cuvintele cheie care reprezinta compania sunt: profesionalism, munca in echipa, experienta, calitate si experienta.

Si povestea continua.....

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More