Casa de vânzare 5 camere, CACJ217227 Vânzare in Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, Manastur
99000 EURO
Oferta nu mai este valabilă

Oferta nu mai este valabilă

  • IDCACJ217227
  • Suprafață utilă117 mp
  • Camere 5
  • Bai2
  • Suprafața teren200 mp

Descriere

Edil imobiliare va ofera o casa de vanzare, in localitatea Cluj-Napoca, cu 5 camere,teren cu suprafata de 200mp. Suprafata acestei case este de 117 mp. Casa de vanzare este compusa din 5 camere, 2 bai si bucatarie. Aceasta este dispusa pe nivele astfel: parter: living room, 1 dormitor, 1 bucatarie, 1 baie si etaj 1: 3 dormitoare, 1 dressing, 1 baie, 1 balcon. Aceasta este situata in Cluj-Napoca cartier Manastur in zona str. Edgar Quinet. Casa este din caramida, are fundatia din beton, acoperis din tigla metalica si a fost construita 2015. Casa este dotata cu centrala proprie termopane. Casa dispune de gradina. Casa este intr-o zona linistita si in zona cu spatiu verde. Daca vreti sa gasiti cele mai bune oferte nu ezitati sa ne cautati la numerele de mai jos sau la sediul nostru din Iuliu Maniu nr 17. Pentru mai multe informatii si date exacte suna acum si stabileste o intalnire cu unul din consulatantii nostri.
Stiati ca..
John LaFarge si Louis Comfort Tiffany, doi pictori americani, au inceput sa experimenteze, independent unul de celalalt, incercand sa produca o sticla ce avea capacitatea de a crea efecte vizuale fara a fi pictata. Curand, cei doi au devenit concurenti. LaFarge a creat si brevetat in 1879 sticla opalescenta. Tiffany a dezvoltat si popularizat produsul si curand numele lui a devenit sinonim cu acesta. Folosind taieturi complicate si sticla bogat colorata, dispusa in straturi ce dau un plus de textura si profunzime, cei doi au devenit principalii furnizori atat pentru biserici, cat si pentru resedinte private. Procedeul de utilizare a foliei de cupru ca substitut pentru plumb, i-a permis lui Tiffany crearea de abajururi, bine primite o data cu introducerea iluminatului electric. Stilul sau a avut numerosi imitatori, sticla opalescenta ramanand foarte populara pana la sfarsitul secolului XIX.

Arată mai multe

Detalii

  • An construcție : 2015
  • Suprafața teren : 200 mp
  • Nemobilat
  • Termopan
  • Centrală proprie

Părerea agentului

O casa tip duplex, intr-o zona foarte linistita si placuta, cu o compartimentare eficienta. Aceasta este pe doua nivele, cu scara interioara. Se vinde semifinisata, se poate recompartimenta la cerere. O recomand calduros unei familii.

Carmen Miron 0721-290522
31.12.2015

Distribuie

       

Oferte similare