Casa de vânzare 4 camere, CACJ209743 Vânzare in Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, Grigorescu
280000 EURO
Oferta nu mai este valabilă

Oferta nu mai este valabilă

 • IDCACJ209743
 • Suprafață utilă300 mp
 • Camere 4
 • Bai3
 • Suprafața teren3300 mp

Descriere

Nu ratati aceasta noua oferta exceptionala! Edil va ofera spre vanzare o casa unica in Cluj-Napoca cu o arhitectura moderna si teren cu suprafata de 3300mp. Casa are o pozitie deosebita, sudica, cu panorama asupra la tot orasul, fiind situata deasupra proprietatilor din vecinatate, ceea ce ofera o intimitate si pozitionare deosebita. Terenul de 3300mp este terasat, casa aflandu-se la mijlocul proprietatii, fiind dispusa pe D+P+E astfel: la Demisol avem in total 4 incaperi, cu urmatoare destinatie: Sala Fitness cu spatiu destinat pentru sauna, o incapere cu destinatie cinematograf, sau sala de jocuri, camera tehnica, camera pentru depozitare; la Parter: Living spatios, cu mult spatiu vitrat ce ofera panorama spre oras, geamurile fiind culisante oferind acces direct pe terasa cu piscina, bucatarie, hol de acces si 2 bai iar la etaj: 3 dormitoare, 2 bai si 2 terase, unul din dormitoare fiind matrimonial cu baie proprie si dressing. De asemenea in partea de jos a proprietatii se afla o alta cladire, unde se afla garaje si un apartament care poate fi achizitionata de asemenea. Pana la casa, de la strada este amenajata un drum de acces beton pana langa casa, pe terasa amenajata in fata casei avem o piscina, iar pe terasa din spatele casei este amenajat un teren de sport. Terenul poate fi extins pana la aproximativ 3900mp. Casa se afla in cartierul Gheorgheni din Cluj Napoca, in zona strazii Donath. Constructia este din caramida, are fundatia din beton terenul fiind drenat si consolidat prin ziduri de sustinere. Casa este izolata exterior si este dotata cu centrala proprie si termopane din aluminiu. Daca va place acesta casa sau pentru alte case nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru din Iuliu Maniu nr 17. Daca va place acesta casa sau pentru alte case nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru din Iuliu Maniu nr 17.
Stiati ca..
in secolul XV, in plin apogeu al goticului, atitudinea fata de vitraliu s-a schimbat, acesta devenind mai mult pictura si mai putin element generator de atmosfera. Culorile au devenit mai pale, figurile reprezentate acopereau adesea intreaga fereastra. Pictura a devenit mai sofisticata, iar noile tehnici descoperite sau redescoperite au permis redarea detaliilor galbene si aurii. Nervurile de plumb acceptate pana atunci ca necesare si decorative au devenit un "rau necesar", camuflat cat mai bine prin compozitia desenului.

Arată mai multe

Detalii

 • Construcție nouă
 • An construcție : 2008-2011
 • 4 parcari
 • Etaj : parter
 • Suprafața teren : 3300 mp
 • Nemobilat
 • Termopan
 • Centrală proprie

Părerea agentului

O proprietate deosebita, cu un amplsament unic. Casa are expunere sudica, oferind foarte multa intimitate cu spatii interioare generoase, cu multe zone vitrate care ofera o panorama de exceptie asupra orasului. Zona de living care iesire direct pe terasa din fata, unde este amplasata piscina, iar in spatele casei se afla o platforma gandita intitial pentru un teren de tenis.

Carmen Miron 0721-290522
11.10.2017

Distribuie

       

Oferte similare